Royal Park&Spa 4*

Early Booking Discount понуда од Royal Park&Spa 4*   ROYAL PARK & SPA HOTEL **** БАНСКО              www.royalpark-bg.com         ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 22.12.2023 27.12.2023 28.12.2023 01.01.2024 02.01.2024 25.02.2024 26.02.2024 10.03.2024 STANDARD…

Коментарите се исклучени на Royal Park&Spa 4*

St.Ivan Rilski 4*

Early Booking Discount понуда од St.Ivan Rilski 4*   SAINT IVAN RILSKI HOTEL & SPA 4* BANSKO              www.saintivanrilski.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 30.11.2023 22.12.2023 23.12.2023…

Коментарите се исклучени на St.Ivan Rilski 4*
Read more about the article Sport 5*
SONY DSC

Sport 5*

Специјална понуда од Sport 5*   MPM HOTEL SPORT 5* BANSKO                                                                                       www.mpmhotels.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2023 21.12.2023 22.12.2023 28.12.2023 29.12.2023 04.01.2024 05.01.2024 11.01.2024 12.01.2024…

Коментарите се исклучени на Sport 5*

Хотел “Мурите 4*” Банско

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ПЕРИОД  11.09-30.11/2022     Нед-чет Нед-чет Пет-саб Пет-саб Вид на сместување  Азалиа    Орхидеа Азалиа    Орхидеа    Двокреветна соба ( 2+0) 43€ 38€ 48€ 41€ Едноспален…

Коментарите се исклучени на Хотел “Мурите 4*” Банско

Premier Luxury Mountain Resort 5*

Специјална понуда од Premier Luxury Mountain Resort 5*   PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5* BANSKO        www.banskohotelpremier.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/1 01.12.2023 21.12.2023 22.12.2023…

Коментарите се исклучени на Premier Luxury Mountain Resort 5*

Strazhite 4*

Early Booking Discount понуда од Strazhite 4*   STRAZHITE 4* BANSKO                                                                                                 www.strazhitehotel.eu ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.11.2022 15.12.2022 16.12.2022 25.12.2022 26.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 08.01.2023 09.01.2023…

Коментарите се исклучени на Strazhite 4*

Saint George Ski& Holiday 4*

Early Booking Discount понуда од Saint George Ski& Holiday 4* Регуларна понуда од Saint George Ski& Holiday 4*   SAINT GEORGE SKI & HOLIDAY 4* BANSKO            www.stgeorgespabansko.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА…

Коментарите се исклучени на Saint George Ski& Holiday 4*

Ruskovets Resort 4*

Early Booking Discount понуда од Ruskovets Resort 4*   RUSKOVETS RESORT 4* DOBRINISHTE                          www.ruskovets.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/1 01.12.2023 21.12.2023 22.12.2023 28.12.2023 29.12.2023…

Коментарите се исклучени на Ruskovets Resort 4*

Green Life Ski&Spa 4*

Early Booking Discount понуда од Green Life Ski&Spa 4*   GREEN LIFE SKI & SPA RESORT 4* BANSKO              www.greenliferesorts.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2022…

Коментарите се исклучени на Green Life Ski&Spa 4*

Saint George Palace 4*

Early Booking Discount понуда од Saint George Palace 4*   SAINT GEORGE PALACE 4* BANSKO                                                              www.saintgeorgepalace.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ 1 16.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 28.12.2022 29.12.2022…

Коментарите се исклучени на Saint George Palace 4*

Amira 5*

Early Booking Discount понуда од Amira 5*   AMIRA 5* BANSKO                                        www.hotelamira.eu ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2023 26.12.2023 27.12.2023 01.01.2024 02.01.2024 14.03.2024 15.03.2024…

Коментарите се исклучени на Amira 5*

Murite Club 4*

Early Booking Discount понуда од Murite Club 4*   MURITE CLUB HOTEL 4* BANSKO                                                                    www.murite.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2023 21.12.2023 22.12.2023 28.12.2023 29.12.2023…

Коментарите се исклучени на Murite Club 4*

Regnum 5*

First Minute понуда од Regnum 5* Early Booking Discount понуда од Regnum 5* Специјална понуда од Regnum 5*   REGNUM HOTEL & SPA 5* BANSKO                                       www.regnum.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН…

Коментарите се исклучени на Regnum 5*

Zara 4*

Early Booking Discount понуда од Zara 4*   ZARA 4* BANSKO                                                                                                        www.zarabansko.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.202322.12.2023 23.12.202327.12.2023 28.12.202302.01.2024 03.01.202410.01.2024 11.01.202420.01.2024 21.01.202420.02.2024 21.02.202406.03.2024…

Коментарите се исклучени на Zara 4*

Lucky 5*

Early Booking Discount понуда од Lucky 5*   LUCKY BANSKO 5* BANSKO                                                           www.luckybansko.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2023 21.12.2023 22.12.2023 27.12.2023 28.12.2023 02.01.2024…

Коментарите се исклучени на Lucky 5*

Grand Hotel Bansko 4*

GRAND HOTEL BANSKO 4* BANSKO                                                               www.grandhotelbansko.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2023 21.12.2023 22.12.2023 28.12.2023 29.12.2023 02.01.2024 03.01.2024 08.01.2024 09.01.2024 27.01.2024 28.01.2024 09.03.2024 10.03.2024 15.04.2024 DOUBLE…

Коментарите се исклучени на Grand Hotel Bansko 4*

Belvedere 4*

Early Booking Discount понуда од Belvedere 4*   BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* BANSKO     www.belvederehotelbansko.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 15.12.2023 25.12.2023 26.12.2023 02.01.2024 03.01.2024 10.03.2024 11.03.2024…

Коментарите се исклучени на Belvedere 4*

Platinum Hotel & Casino 4*

Early Booking Discount понуда од Platinum Hotel & Casino 4*   PLATINUM HOTEL & CASINO 4* BANSKO                www.bansko.platinum.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2023 18.12.2023 19.12.2023 26.12.2023…

Коментарите се исклучени на Platinum Hotel & Casino 4*

Lion Bansko 4*

Early Booking Discount понуда од Lion Bansko 4*   LION BANSKO 4* BANSKO                                                              www.hotelslion.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2023 15.12.2023 16.12.2023 26.12.2023 27.12.2023 05.01.2024 06.01.2024…

Коментарите се исклучени на Lion Bansko 4*

Guinness 4*

Early Booking Discount понуда од Guinness 4*   MPM HOTEL GUINNESS 4* BANSKO                                            www.mpmhotels.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2023 21.12.2023 22.12.2023 28.12.2023 29.12.2023 04.01.2024 05.01.2024…

Коментарите се исклучени на Guinness 4*