Guinness 4*

You are currently viewing Guinness 4*

Специјална понуда од Guinness 4*

 

MPM HOTEL GUINNESS 4* BANSKO                                                                    www.mpmhotels.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
29.12.2022

30.12.2022
06.01.2023

07.01.2023
13.01.2023

14.01.2023
10.02.2023

11.02.2023
18.02.2023

19.02.2023
17.03.2023

18.03.2023
13.04.2023

14.04.2023
18.04.2023

STUDIO

SINGLE ROOM

94

135

175

135

100

135

100

94

100

STUDIO 2 ADULTS

110

136

176

136

122

136

122

110

122

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

154

190

246

190

172

190

172

154

171

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

95

136

176

136

101

136

101

95

101

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

99

122

158

122

110

122

110

99

110

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

100

123

159

123

111

123

111

100

111

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

119

142

178

142

130

142

130

119

130

ST2AD 2+1 CHD (0-1,99)

111

137

177

137

123

137

123

111

123

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

130

156

196

156

142

156

142

130

142

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

118

147

187

147

131

147

131

118

131

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

165

206

262

206

184

206

184

165

184

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

213

264

336

264

236

264

236

213

236

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

106

132

169

132

118

132

118

106

118

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

107

133

170

133

119

133

119

107

119

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

126

152

188

152

138

152

138

126

138

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

119

148

188

148

132

148

132

119

132

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

138

167

207

167

151

167

151

138

151

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

139

168

208

168

152

168

152

139

152

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

158

187

227

187

171

187

171

158

171

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

166

207

263

207

185

207

185

166

185

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

184

226

282

226

204

226

204

185

204

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

216

271

360

271

254

271

254

216

254

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

259

326

432

326

306

326

306

259

306

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL]

302

380

504

380

357

380

357

302

357

APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

216

271

360

271

254

271

254

216

254

APT4 3+1 CHD (2-11,99)

216

271

360

271

254

271

254

216

254

APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

217

272

361

272

255

272

255

217

255

APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

236

291

380

291

274

291

274

236

274

APT4 4+1 CHD (0-1,99)

217

272

361

272

255

272

255

217

255

APT4 4+1 CHD (2-11,99)

236

291

380

291

274

291

274

236

274

APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

237

292

381

292

275

292

275

237

275

APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

256

311

403

311

294

311

294

256

294

APT4 5+1 CHD (0-1,99)

259

326

432

326

306

326

306

259

306

APT4 5+1 CHD (2-11,99)

279

346

452

346

326

346

326

279

326

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 14 дена 100%

Под 28 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

No Shov

2 ноќи

100%

100%

100%

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Мимимум престој

1

4

5

4

3

4

3

1

3

Цената вклучува: користење на затворен базен, шок базен, сауна парк, парна бања, релакс зона, ски гардероба, интернет, чај и кафе во соба, лимитиран број на паркинг места на отворен паркинг ( прв дојден прв услужен) , трансфер до гондолата

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2 до 11.99 год.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.12 ДО 18.04.2023

7=6 И 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 13.03 ДО 18.04.2023

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД