Read more about the article Zupa Wellness and Spa 3*+
DCIM100MEDIADJI_0050.JPG

Zupa Wellness and Spa 3*+

Early Booking Discount понуда од Zupa Wellness and Spa 3*+   ŽUPA WELLNESS & SPA 3*+ Копаоник Цените се дадени за НАЕМ на Апартман за 7 ноќи 10% попуст за уплата до 18.11.2022…

Коментарите се исклучени на Zupa Wellness and Spa 3*+

JAT Aparmets – Kopaonik

Early Booking Discount понуда од JAT Apartments   JAT Aparmets – Kopaonik 15% попуст за упата до 15.11.2022 Цените се дадени по Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ Тип на…

Коментарите се исклучени на JAT Aparmets – Kopaonik

Srebrnac 2*

Регуларна понуда од Srebrnac 2*   HOTEL SREBRNAC ** Kopaonik Цена по лице на ден на база Полупансион Тип на соба Цена Лица Услуга Ски Опенинг Пакет 01.12 24.12 24.12 30.12…

Коментарите се исклучени на Srebrnac 2*

Vila Ras

Регуларна понуда од Vila Ras   VILA RAS - KOPAONIK Цените се дадени за наем на Студио за 7 ноќи Тип на соба Бр на лица 27.11-25.12 25.12-22.01 22.01-12.02 12.02-19.02…

Коментарите се исклучени на Vila Ras

Srebrna Lisica 3*

Регуларна понуда од Srebrna Lisica 3*   Srebrna Lisica 3*- Kopaonik https://www.srebrnalisica.com/ Цена по лице за пакет за наведен број на ноќи на база Појадок и Вечера Тип на Соба…

Коментарите се исклучени на Srebrna Lisica 3*

Nebeska Stolica 2

Регуларна понуда од Nebeska Stolica 2     NEBESKA STOLICA 2 – KOPAONIK Цената е дадена за наем на СТУДИО / АПАРТМАН за 7 ноќи Доплата за Полупансион е задолжителна во апартмани…

Коментарите се исклучени на Nebeska Stolica 2

Junior 3* Brzece

Регуларна понуда од Junior 3* Brzece   HOTEL JUNIOR *** Kopaonik (Brzeće) Цените се дадени по соба на ден или по пакет (новогодишен) на база Полупансион Тип на Сместување Бр на лица…

Коментарите се исклучени на Junior 3* Brzece

Vila Zvoncica

Регуларна понуда од Vila Zvoncica   VILA ZVONCICA KOPAONIK www.vilakopaonik.com ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ЗА 7 НОЌИ Тип на соба Лица 04.12-11.12 11.12-25.12 25.12-29.01 29.01-12.03 12.03-26.03 Студио 1+1 До 2 512 597 640 555…

Коментарите се исклучени на Vila Zvoncica

Vila Kopaonik

Регуларна понуда од Vila Kopaonik   Vila Kopaonik – Kopaonik http://www.vilakopaonik.com/ Цените се дадени по СОБА за 7 ноќи Тип на сместување Мах лица 04.12-11.12 11.12-25.12 25.12-29.01 29.01-12.03 12.03-26.03 Број на…

Коментарите се исклучени на Vila Kopaonik

Nebeska Stolica 1

Регуларна понуда од Nebeska Stolica 1   Nebeska Stolica 1 – Копаоник Цените се дадени за наем на Студио / Апартман за 7 ноќи Смена Нед / Нед 7 ноќи Мах лица 18.12…

Коментарите се исклучени на Nebeska Stolica 1

Vila Milmari

Регуларна понуда од Vila Milmari   Villa / Aparments Milmari – Kopaonik Цените се дадени по соба на ден на база НАЕМ Тип на сместување 01.12 27.12 28.12 04.01 05.01 10.02 11.02…

Коментарите се исклучени на Vila Milmari

Milmari Resort 3+*

Регуларна понуда од Milmari Resort 3+*   Milmari Resort & Spa 3+* Копаоник Цените се дадени по соба на ден на база Ноќевање со појадок / Појадок и Вечера Tип на сместување Бр…

Коментарите се исклучени на Milmari Resort 3+*
Read more about the article Aparthotel & Spa Zoned 4*
Hotel Zoned Kopaonik, apartmani zoned kopaonik, apart hotel & spa zoned

Aparthotel & Spa Zoned 4*

Early Booking Discount понуда од Aparthotel & Spa Zoned 4*   Aparthotel & Spa Zoned 4*- Копаоник -10% попуст за уплата до 30.11.2022 Цените се изразени по лице на ден на база…

Коментарите се исклучени на Aparthotel & Spa Zoned 4*

Aparments Konaci

Регуларна понуда од Aparments Konaci   APARTMANI KONACI ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА НАЕМ НА СТУДИО ВО ЕВРА ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НОЌЕВАЊА НАЕМ Max pax 27.11 08.12 08.12 11.12 11.12 18.12 18.12 - 25.12 25.12 01.01…

Коментарите се исклучени на Aparments Konaci

Angella Hotel & Spa 4*

Регуларна понуда од Angella Hotel & Spa 4*   Angella Spa & Wellness 4*- Копаоник Цените се дадени по лице на ден на база Појадок и Вечера Период Смена Мин.ноќи 1/2,…

Коментарите се исклучени на Angella Hotel & Spa 4*

Srebrna Planina Spa & Resort 4*- Kopaonik

Специјална понуда од Srebrna Planina Resort & Spa 4*   Специјална Понуда HOTEL SREBRNA PLANINA 4*- КОПАОНИК Понудата е валидна за резервација до 22.01.2023 Цена по лице на ден на база Полупансион…

Коментарите се исклучени на Srebrna Planina Spa & Resort 4*- Kopaonik

Grand Hotel & Spa 4+*

Early Booking Discount понуда од Grand Hotel & Spa 4+*   Grand Deluxe Hotel & Spa 4+**** Kopaonik 10% попуст за уплата до 31.10.2022 Цените се изразени во € по соба на ноќевање…

Коментарите се исклучени на Grand Hotel & Spa 4+*

Club A 3*

Early Booking Discount понуда од Club A 3*   Hotel Club A 3* - Kopaonik https://www.cluba.rs/sr/pocetna/ 10% попуст за уплата до 15.11.2022 Цените се дадени по лице на ден на база Појадок…

Коментарите се исклучени на Club A 3*

Viceroy 5*

Early Booking Discount понуда од Viceroy 5*   VICEROY 5* KOPAONIK                                         www.viceroyhotelsandresorts.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК Тип на сместување Лица бр. 01.12-28.12.2022 28.12-08.01.2023 08.1-25.02.2023 25.02-31.03.2023…

Коментарите се исклучени на Viceroy 5*

Hotel Putnik 4* Копаоник

Early Booking Discount понуда од Putnik 4*   Hotel Putnik 4* Копаоник 10% попуст за уплата до 31.10.2022 (миним 7 ноќи) Цена по лице на ден на база Појадок и Вечера…

Коментарите се исклучени на Hotel Putnik 4* Копаоник