Saint George Palace 4*

You are currently viewing Saint George Palace 4*

Early Booking Discount понуда од Saint George Palace 4*

 

SAINT GEORGE PALACE 4* BANSKO                                                              www.saintgeorgepalace.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

1

16.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
28.12.2022

29.12.2022
01.01.2023

02.01.2023
07.01.2023

08.01.2023
10.02.2023

11.02.2023
17.02.2023

18.02.2023
24.02.2023

25.02.2023
31.03.2023

01.04.2023
09.04.2023

STUDIO

STUDIO [1ADL]

44

63

108

70

63

70

63

49

44

STUDIO [2ADL]

45

64

109

71

64

71

64

50

45

STD 1+1 CHD (4-11,99)

45

64

109

71

64

71

64

50

45

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [1ADL]

56

76

135

85

76

85

76

64

56

APARTMENT [2ADL]

57

77

136

86

77

86

77

65

57

APP 1+1 CHD (4-11,99)

57

77

136

86

77

86

77

65

57

APP 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

58

78

137

87

78

87

78

66

58

APP 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

58

78

137

87

78

87

78

66

58

APP 2+1 CHD (0-3,99)

58

78

137

87

78

87

78

66

58

APP 2+1 CHD (4-11,99)

58

78

137

87

78

87

78

66

58

APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

59

79

138

88

79

88

79

67

59

APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

59

79

138

88

79

88

79

67

59

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [2ADL]

73

99

177

128

99

128

99

80

73

APARTMENT [3ADL]

74

100

178

129

100

129

100

81

74

APARTMENT [4ADL]

75

101

179

130

101

130

101

82

75

APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

75

101

179

130

101

130

101

82

75

APP 3+1 CHD (4-11,99)

75

101

179

130

101

130

101

82

75

APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

76

102

180

131

102

131

102

83

76

APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

76

102

180

131

102

131

102

83

76

APP 4+1 CHD (0-3,99)

76

102

180

131

102

131

102

83

76

APP 4+1 CHD (4-11,99)

76

102

180

131

102

131

102

83

76

APP 4+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

77

103

181

132

103

132

103

84

77

APP 4+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

77

103

181

132

103

132

103

84

77

3 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [4ADL]

104

157

226

170

157

170

157

115

104

APARTMENT [5ADL]

105

158

227

171

158

171

158

116

105

APARTMENT [6ADL]

106

159

228

172

159

172

159

117

106

APP 4+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

106

159

228

172

159

172

159

117

106

APP 5+1 CHD (4-11,99)

106

159

228

172

159

172

159

117

106

APP 5+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

107

160

229

173

160

173

160

118

107

APP 5+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

107

160

229

173

160

173

160

118

107

APP 6+1 CHD (0-3,99)

107

160

229

173

160

173

160

118

107

APP 6+1 CHD (4-11,99)

107

160

229

173

160

173

160

118

107

APP 6+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

108

161

230

174

161

174

161

119

108

APP 6+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

108

161

230

174

161

174

161

119

108

Ноќевање со појадок

7

7

7

7

7

7

7

7

7

Деца од 4-11.99 год.

3.50

3.50

3.50

3.50

3.50

3.50

3.50

3.50

3.50

Полупансион

18

18

18

18

18

18

18

18

18

Деца од 4-11.99 год.

9

9

9

9

9

9

9

9

9

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 7 дена 50%

Под 20 дена 100%

Под 14 дена 50%

Под 7 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 7 дена 50%

Под 7 дена 50%

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 115 ЕУР за возрасни и 60 ЕУР за деца од 4 до 11.99 години

Цената вклучува: користење на финска сауна, парна бања , затворен базен, џакузи, фитнес, интернет, паркинг , трансфер до гондолата

Напомена: во некои од собите не е дозволено готвење и е предмет на дополнително задолжување

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 И ОД 02.01 ДО 09.04.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 И ОД 02.01 ДО 09.04.2023

7=6, 11=9 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 , ОД 08.01 ДО 10.02.2023 И ОД 18.02 ДО 09.04.2023

EBD I DAY DISCOUNT СЕ КОМБИНИРААТ ЗА ПЕРИОД ОД 18.02 ДО 09.04.2023