Belvedere 4*

You are currently viewing Belvedere 4*

Early Booking Discount понуда од Belvedere 4*

 

BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* BANSKO     www.belvederehotelbansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

19.12.2022
25.12.2022

26.12.2022
02.01.2023

03.01.2023
08.03.2023

09.03.2023
01.04.2023

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 1AD

90

168

120

90

APARTMENT 2AD

91

169

121

91

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

129

209

161

129

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

167

249

201

167

APT2 1+1 CHD (0-11,99)

91

169

121

91

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

92

170

122

92

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

92

170

122

92

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

118

198

150

118

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

92

170

122

92

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

118

198

150

118

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

119

199

151

119

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

145

227

179

145

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

130

210

162

130

APT2 3+1 CHD (6-11,99)

156

238

190

156

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

162

277

213

162

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

200

317

253

200

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL]

238

357

293

238

APT4 2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

162

277

213

162

APT4 2+3 CHD (0-5,99) (0-11,99) (0-11,99)

163

278

214

163

APT4 2+3 CHD (6-11,99) (0-11,99) (0-11,99)

189

306

242

189

APT4 3+1 CHD (0-11,99)

162

277

213

162

APT4 3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

163

278

214

163

APT4 3+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

189

306

242

189

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

163

278

214

163

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

189

306

242

189

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

164

279

215

164

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

190

307

243

190

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

216

334

271

216

APT4 5+1 CHD (0-5,99)

201

318

254

201

APT4 5+1 CHD (6-11,99)

227

346

282

227

APT4 5+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

228

347

283

228

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 2 ноќи

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

No Show

100%

100%

100%

100%

Доплата за Новогодишна вечера 90 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години

Цената вклучува: користење на затворен базен, сауна, парна бања , амам, инфрацрвена сауна , фитнес, џакузи, ски гардероба, интернет,паркинг,трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ

6=5, 7-=6 , 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.12 ДО 25.12.2022 И ОД 03.01 ДО 01.04.2023

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ