Read more about the article Sport 4*
SONY DSC

Sport 4*

Специјална понуда од Sport 4*   MPM HOTEL SPORT 4* BANSKO                                                                                       www.mpmhotels.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 29.12.2022 30.12.2022 06.01.2023 07.01.2023 13.01.2023 14.01.2023 10.02.2023…

Коментарите се исклучени на Sport 4*

КОНТАКТ И ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ - МИГ ТРАВЕЛ ДООЕЛ 11та МАКЕДОНСКА ДИВИЗИЈА 7 ТЕЛ:  047 241 223 mig_travel@yahoo.com info@migtravel.mk     АГЕНЦИЈА - Т.А. МИГ ТРАВЕЛ УЛ. ПЕЦЕ МАТИЧЕВСКИ 15 ТЕЛ:  047 512 512 МОБ:…

Коментарите се исклучени на КОНТАКТ И ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Возила

Располагаме со 32 автобуси, 5 минибуси и 23 комбиња Возила за меѓународен сообраќај: SETRA S415 HD, 48+2+1 MAN R07, 51+1+1 MAN A13, 49+1+1 MERCEDES TOURISMO 0350, 49+1+1 VW CRAFTER ,…

Коментарите се исклучени на Возила

ОПШТИ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ

СОДРЖИНА НА АРАНЖМАНОТ Организаторот на патувањето гарантира реализација на  аранжманот според описот во програмата. Содржината на  аранжманот ќе се оствари во потполност и на опишаниот начин,  освен во случај на…

Коментарите се исклучени на ОПШТИ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ