Green Life Ski&Spa 4*

You are currently viewing Green Life Ski&Spa 4*

Early Booking Discount понуда од Green Life Ski&Spa 4*

 

GREEN LIFE SKI & SPA RESORT 4* BANSKO              www.greenliferesorts.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
29.12.2022

30.12.2022
01.01.2023

02.01.2023
07.01.2023

08.01.2023
05.03.2023

06.03.2023
31.03.2023

SUPERIOR ROOM

SINGLE ROOM

54

78

132

86

77

54

DOUBLE ROOM [2ADL]

68

98

166

198

97

68

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

68

98

166

198

97

68

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

55

79

133

87

78

55

STUDIO

SINGLE ROOM

58

84

149

90

86

58

STUDIO 2 ADULTS [2ADL]

74

106

187

114

108

74

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

59

85

150

91

87

59

ST2AD 1+1 CHD (6-11,99)

74

106

187

114

108

74

ST2AD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

75

107

188

115

109

75

ST2AD 1+2 CHD (6-11,99)

(6-11,99)

75

107

188

115

109

75

ST2AD 2+1 CHD (0-5,99)

75

107

188

115

109

75

ST2AD 2+1 CHD (6-11,99)

75

107

188

115

109

75

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD [2ADL]

89

139

235

142

132

89

APARTMENT 2AD [3ADL]

90

140

236

143

133

90

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

89

139

235

142

132

89

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

90

140

236

143

133

90

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

90

140

236

143

133

90

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

90

140

236

143

133

90

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

90

140

236

143

133

90

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

91

141

237

144

134

91

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

91

141

237

144

134

91

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

91

141

237

144

134

91

APT2 3+1 CHD (6-11,99)

91

141

237

144

134

91

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD [2ADL]

152

215

366

227

208

152

APARTMENT 4 AD [3ADL]

153

216

367

228

209

153

APARTMENT 4 AD [4ADL]

154

217

368

229

210

154

APARTMENT 4 AD [5ADL]

155

218

369

230

211

155

APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

154

217

368

229

210

154

APT4 3+1 CHD (0-5,99)

154

217

368

229

210

154

APT4 3+1 CHD (6-11,99)

154

217

368

229

210

154

APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

155

218

369

230

211

155

APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

155

218

369

230

211

155

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

155

218

369

230

211

155

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

155

218

369

230

211

155

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

156

219

370

231

212

156

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

156

219

370

231

212

156

Полупансион

15

15

15

15

15

15

Деца од 6-11.99 год.

7

7

7

7

7

7

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

1

2

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 115 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 6-11.99 год.

Цената вклучува: користење на затворен базен, арома сауна, финска сауна, парна бања, тепидариум, интернет,

џидромасажа, паркинг,трансфер до гондолата

Дел од апартманите и студиата немаат топла врска со главната зграда

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022

И ОД 02.01 ДО 31.03.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022

И ОД 02.01 ДО 31.03.2023

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023