ПЕФКОХОРИ – Вила PARADISO – Блок Б, Грција Лето 2024

Вила PARADISO е еден од најбараните наши објекти на Халкидики, се наоѓа на идеална локација на само неколку чекори од ...

ПЕФКОХОРИ – Вила АГЕЛИКИ, Грција Лето 2024

Вила АГЕЛИКИ – Пефкохори 10% попуст за рана уплата до 01.03.2024 Локација: Се наоѓа на само 30м. од плажа, во ...

Вила Андромеда Јоанис – Пефкохори 2024 – ЧЕТВРТОК

АНДРОМЕДА ЈОАНИС Пефкохори 2024 – ЧЕТВРТОК На 100 километри од Солун, веднаш по Полихроно и Ханиоти, доаѓаме до живописниото место ...

Вила Андромеда – Пефкохори 2024

Вила Андромеда – Пефкохори 2024 ОПИС: На 100 километри од Солун, веднаш по Полихроно и Ханиоти, доаѓаме до живописниото место ...

Студија Зинова – Пефкохори 2024

Студија Зинова – Пефкохори 2024 ОПИС: На 100 километри од Солун, веднаш по Полихроно и Ханиоти, доаѓаме до живописниото место ...