Куќа “Kostas”

Куќа “Kostas”  40.40033, 23.87954   10 % попуст за вонсезонски цени за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на патување за резервации заклучно 15.04.2023  (Сабота)  …

Коментарите се исклучени на Куќа “Kostas”

Куќа “Evangelia”

Куќа “Evangelia”  40.399252, 23.880963   10 % попуст за вонсезонски цени и 15 % за сезонски цени за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на…

Коментарите се исклучени на Куќа “Evangelia”

Куќа “Atina”

Куќа “Atina”  40.398701, 23.879398 10 % попуст за сезонски цени  за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на патување за резервации заклучно 15.04.2023  (Сабота)  …

Коментарите се исклучени на Куќа “Atina”

Куќа “Billys”

Куќа “Billys”  40.399927, 23.880494   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’…

Коментарите се исклучени на Куќа “Billys”

Куќа “Tzouli 2”

Куќа “Tzouli 2” 40.400584, 23.879470 10 % попуст за сезонски цени  за уплата од 50% веднаш и целосна доплата 15 дена пред термин на патување за резервации заклучно 15.04.2023  (Сабота)…

Коментарите се исклучени на Куќа “Tzouli 2”

Куќа “Tzouli 1”

Куќа “Tzouli 1”  40.399310, 23.880143   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино…

Коментарите се исклучени на Куќа “Tzouli 1”

Vila Vaia | Jerisos

Вилата „Vaia“ се наоѓа на само 120 од плажата во централниот дел на Јерисос, на третиот крак Атос. Апартманите се наоѓаат на прв и на втор спрат од вилата. Сите  имаат опремени…

Коментарите се исклучени на Vila Vaia | Jerisos

Vila Maria | Jerisos

Вилата „Maria“ се наоѓа на само 80 од плажата во централниот дел на Јерисос. Апартманите се наоѓаат на втор спрат од вилата. Сите се опремени со кујни кои се целосно издвоени од спалните соби, телевизор и клима уред чие користење е вклучено во цената. Не…

Коментарите се исклучени на Vila Maria | Jerisos

ВИЛА TAKIS & MARIA – ЈЕРИСОС

  50 метри ОД  ПЛАЖА   ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација ве разладува и разгалува…

Коментарите се исклучени на ВИЛА TAKIS & MARIA – ЈЕРИСОС

ВИЛА KLEOPATRA – ЈЕРИСОС

  НА ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација ве разладува и разгалува во летните месеци.…

Коментарите се исклучени на ВИЛА KLEOPATRA – ЈЕРИСОС

ВИЛА SOULA – ЈЕРИСОС

  50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација ве разладува и разгалува…

Коментарите се исклучени на ВИЛА SOULA – ЈЕРИСОС