Вила МЕМФИС

Вила МЕМФИС – Калитеа 2021 Вила Мемфис се наоѓа во самиот центар на Калитеа во пешачката зона, опкружена со голем ...
Прочитај повеќе

ВИЛА АНГЕЛОС

Вила АНГЕЛОС – Калитеа 2021 Локација: Во центарот на Калитеа, 5 мин. од плажа. Сместување: Четирикреветни и двокреветни апартмани на ...
Прочитај повеќе

КАЛИТЕА – ЈАНИС

Вила Јанис се наоѓа на главната улица наспроти познатиот ресторан Брики, т.е 50 метри од строгиот центар на Калитеа. Во ...
Прочитај повеќе

КАЛИТЕА – АМОС

Aммос Апартманите се од “B” категорија и се наоѓаат на шеталиштето во строгиот центар на Калитеа. Од вилата до градската ...
Прочитај повеќе
Vila_tea_Kalitea

КАЛИТЕА – ТЕА

Вила Теа се наоѓа на прекрасна локација меѓу шеталиштето и плаѓата во Калитеа, на левата страна од главната улица која ...
Прочитај повеќе
Poseidon_Kalitea_Halkidiki

КАЛИТЕА -ПОСЕИДОН

Вила Посеидон се наоѓа на сама плажа во Калитеа, на 200м од центарот. Паркинг за возила сама вила не нуди, ...
Прочитај повеќе
Poppis_Kalitea_Grcija

КАЛИТЕА-ПОПИС

Вила Попис се наоѓа на самото шеталиште, т.е прва пешачка улица во строгиот центар на Калитеа. Во нејзина близина се ...
Прочитај повеќе
Meropi-Kalitea_Grcija

КАЛИТЕА-МЕРОПИ

Вила Меропи се наоѓа на самата магистрала, во строгиот центар на Калитеа, веднаш до семафорите и излегува на првата пешачка ...
Прочитај повеќе
Vila_Dimitra_Kalitea_Kasandra

ДИМИТРА – КАЛИТЕА

Вила Димитра се наоѓа на 500метри од плажа, веднаш до училиштето на Калитеа и на 2мин пешачење до центарот на ...
Прочитај повеќе