Скала Потамиа – Аргири

Категорија: Апартманско сместување, Област: Остров Тасос , Град: Скала Потамиа Тип: Фамилијарен одмор, Економичен одмор, Одмор за млади. Од море: ...
Прочитај повеќе

Скала Потамиа – Александра

Категорија: Апартманско сместување, Област: Остров Тасос, Грција , Град: Скала Потамиа Тип: Фамилијарен одмор, Економичен одмор, Одмор за млади. Од ...
Прочитај повеќе