ВИЛА DIMITRA – НИКИТИ

  250 МЕТРИ ОД ПЛАЖА НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија.Плажата на Никити е во залив и гледа према првиот крак.Идеално место за туристи кои сакаат…

Коментарите се исклучени на ВИЛА DIMITRA – НИКИТИ