Студиа YALOS

Студиа YALOS се лоцирани на прва линија покрај плажа, истите се наоѓаат на прв спрат, две од нив со поглед на море, и две со поглед на Олимп и градина.…

Коментарите се исклучени на Студиа YALOS

Вила Катерина – Лептокарија

Вила Катерина – Лептокарија 2024 ОПИС Лептокарија (село од лешник) се наоѓа во подножјето на планината Олимп, на околу 100 км од Солун. Се смета за едно од најубавите одморалишта во…

Коментарите се исклучени на Вила Катерина – Лептокарија

Вила Амели-Лептокарија

Вила Амели-Лептокарија 2024 ОПИС: Лептокарија (село од лешник) се наоѓа во подножјето на планината Олимп, на околу 100 км од Солун. Се смета за едно од најубавите одморалишта во Грција.  Шеталиштето, топлото…

Коментарите се исклучени на Вила Амели-Лептокарија

Вила ТОМАС

- 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2023 - 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2024 - 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2024…

Коментарите се исклучени на Вила ТОМАС

Вила КАЛИАМБОС

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија денес е прекрасен град кој изобилува со убави објекти за…

Коментарите се исклучени на Вила КАЛИАМБОС

Вила АТРИУМ

- 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2023 - 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2024 - 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2024…

Коментарите се исклучени на Вила АТРИУМ