AquaSun Spa 3

    Цени 02.01-22.12.2023   Цените се по соба на ден – ноќевање со појадок сместување м2 капацитет во соба цена Двокреветна делукс-без балкон 15 2 66,70 Еднокреветна 15 1…

Коментарите се исклучени на AquaSun Spa 3

Hot Springs Spa 4*

Хотел   Локација: Хотелот Hot Springs Medical & Spa се наоѓа во месноста Бански пат во близина на селото Бања, меѓу три планини – Рила, Пирин и Родопите, сосема блиску…

Коментарите се исклучени на Hot Springs Spa 4*

Pirin Park Spa 5*

Хотел   Хотел Пирин Парк ***** е член на ланецот хотели ‘Sharlopov Hotels’. Во 2009 г. од Европската СПА организација хотелот ја доби престижната награда ‘Eurospera Wellness’, која е гаранција…

Коментарите се исклучени на Pirin Park Spa 5*

Rimska Banja Spa 4*

Хотел   На местото на една од римските терми многу години подоцна е изградено селото Бања. Хотелот Римска бања 4* користи лековита минерална вода од извори со температура од 58º.…

Коментарите се исклучени на Rimska Banja Spa 4*

Medite & Villas Spa 5*

Новиот термален спа ресорт Медите 5* е целосно реновиран во 2018 година и ви нуди сосема нови светли и пријатни простории, исполнувајќи ги сите можни желби за луксузен и модерен…

Коментарите се исклучени на Medite & Villas Spa 5*

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ 4* – Сандански

01.10-22.12.2022 и 08.01-28.02.2023     Цените се по СОБА на ДЕН за услуга: ноќевање со појадок   SGL /еднокреветна соба/ капацитет во соба недела-четврток петок и сабота 1adl 74 €…

Коментарите се исклучени на ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ 4* – Сандански