Лето во Римини, Хотел Globus 3*

Зошто ТА МИГ ТРАВЕЛ  смета дека вашата годишна заштеда за летен одмор вреди да ја инвестирате во аранжманот за Римини, Италија? Постојат повеќе причини, но еве неколку од поважните: Аранжманот…

Коментарите се исклучени на Лето во Римини, Хотел Globus 3*

Лето во Римини, Хотел Naica 3*+

Лето во Римини, Хотел Naica 3*+ Зошто ТА. МИГ ТРАВЕЛ смета дека вашата годишна заштеда за летен одмор вреди да ја инвестирате во аранжманот за Римини, Италија? Постојат повеќе причини,…

Коментарите се исклучени на Лето во Римини, Хотел Naica 3*+

Крстарење по Егејското Море со тргнување од Солун

Програма 1 ден Солун (испловување 19:00 часот) Започнете ја незаборавната авантура на Егејот од античкиот град на светлината – Солун. Уживајте во уникатниот амбиент на солунските тврдини, Византиските бањи, римската…

Коментарите се исклучени на Крстарење по Егејското Море со тргнување од Солун

МЕТЕОРИ – КАЛАМБАКА

Еднодневна прошетка до МЕТЕОРИ И КАЛАМБАКА Метеора е термин кој значи средина на небото, но тоа истовремено е и комплекс од христијански манастири кои се наоѓаат во централна Грција. Манастирите…

Коментарите се исклучени на МЕТЕОРИ – КАЛАМБАКА

УНИКАТНО 4 НОЌНО КРСТАРЕЊЕ 5 дена – 4 ноќи

СОЛУН – ВОЛОС – САНТОРИНИ – АТИНА (ПИРЕЈА) – СОЛУН Поаѓање на 12ти април од Солун „Додека постои Солун ќе има татковина за секого“, напишал Никифорос Чумнос, византиски научник од…

Коментарите се исклучени на УНИКАТНО 4 НОЌНО КРСТАРЕЊЕ 5 дена – 4 ноќи

МАЛДИВИ СО ЛЕТ ОД СКОПЈЕ

Опис МАЛДИВИ ВО МАРТ, АПРИЛ И МАЈ (Индивидуална програма) Најромантичната егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26 кружни корални атоли и околу 1190 корални…

Коментарите се исклучени на МАЛДИВИ СО ЛЕТ ОД СКОПЈЕ

МАЛДИВИ СО ЛЕТ ОД ТИРАНА

Опис Најромантичната егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26 кружни корални атоли и околу 1190 корални острови во јужниот дел на Индискиот…

Коментарите се исклучени на МАЛДИВИ СО ЛЕТ ОД ТИРАНА

IDYLLIC AEGEAN Celestyal Crystal

Дојдете и бидете заведени од романтиката на Егејот на ова возбудливо ново крстарење. Посетете ги најпривлечните дестинации на грчкиоте острови, испреплетени околу Егејското Море, каде што ве очекуваат културата, историјата,…

Коментарите се исклучени на IDYLLIC AEGEAN Celestyal Crystal

ICONIC AEGEAN Celestyal Olympia

Можеби ова е кратко крстарење, но, ќе бидете изненадени колку прекрасни места посетуваме. Миконос и неговите познати ветерници, Кушадаси во Турција со Ефес - местото на едно од седумте чуда…

Коментарите се исклучени на ICONIC AEGEAN Celestyal Olympia

ОСТРОШКИ МАНАСТИР

ОСТРОШКИ  МАНАСТИР ТЕРМИНИ:   24.03.2023 – 26.03.2023 21.04.2023 – 23.04.2023 12.05.2023 – 14.05.2023 26.05.2023 – 28.05.2023 09.06.2023 – 11.06.2023 30.06.2023 – 02.07.2023 14.07.2023 – 16.07.2023 28.07.2023 – 30.07.2023 11.08.2023 –…

Коментарите се исклучени на ОСТРОШКИ МАНАСТИР