Иси Лукс – Неа Потидеа

Неа Потидеа-Иси Лукс Вила “ISI Lux” се наоѓа нa 20m oд плажа во централниот дел на Потидеа каде што е ...
Прочитај повеќе

Вила ЛИДИЈА – Неа Потидеа

Вила ЛИДИЈА се наоѓа на само 30 м. од песочната плажа во Неа Потидеа. Опкружена е со прекрасен двор и ...
Прочитај повеќе

KOSTAS – НЕА ПОТИДЕА

НА ПЛАЖА ВИЛАТА “KOSTAS” СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA ПЛАЖА (ПРВ РЕД) НЕА ПОТИДЕА E ПРВОТО ЛЕТУВАЛИШТЕ НА ...
Прочитај повеќе

ВИЛА DIOGENIS – НЕА ПОТИДЕА

НА ПЛАЖА – ПОГЛЕД НА МОРЕ ВИЛАТА “ДИОГЕНИС ” СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA ПЛАЖА (ПРВ РЕД) НЕА ...
Прочитај повеќе

Куќа „Семи“- Неа Потидеа

Куќа „Семи“ Куќа „Семи“ е лоцирана во средишниот дел на Неа Потидеа, оддалечена околу 50 метри од море. Има мал ...
Прочитај повеќе