Ruskovets Resort 4*

You are currently viewing Ruskovets Resort 4*

Early Booking Discount понуда од Ruskovets Resort 4*

RUSKOVETS RESORT 4* DOBRINISHTE                          www.ruskovets.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4/1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
28.12.2022

29.12.2022
02.01.2023

03.01.2023
08.01.2023

09.01.2023
25.01.2023

26.01.2023
05.03.2023

06.03.2023
09.04.2023

JUNIOR SUITE

SINGLE ROOM

82

131

212

127

112

127

87

SUITE 2 ADULTS

92

147

213

142

126

142

98

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

83

132

213

128

113

128

88

SUI2A 1+1 CHD (4-11,99)

92

147

213

142

126

142

98

SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

93

148

214

143

127

143

99

SUI2A 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

93

148

214

143

127

143

99

SUI2A 2+1 CHD (0-3,99)

93

148

214

143

127

143

99

SUI2A 2+1 CHD (4-11,99)

93

148

214

143

127

143

99

VILLA COMFORT

VILLA 2 ADULTS

128

206

298

199

176

199

136

VILA2 1+1 CHD (4-11,99)

128

206

298

199

176

199

136

VILA2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

129

207

299

200

177

200

137

VILA2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

129

207

299

200

177

200

137

VILA2 2+1 CHD (0-3,99)

129

207

299

200

177

200

137

VILA2 2+1 CHD (4-11,99)

129

207

299

200

177

200

137

SENIOR SUITE

SUITE 4 ADULTS

139

222

322

215

190

215

148

SUI4A 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

139

222

322

215

190

215

148

SUI4A 3+1 CHD (4-11,99)

139

222

322

215

190

215

148

SUI4A 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

140

223

323

216

191

216

149

SUI4A 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

140

223

323

216

191

216

149

SUI4A 4+1 CHD (0-3,99)

140

223

323

216

191

216

149

SUI4A 4+1 CHD (4-11,99)

140

223

323

216

191

216

149

SUI4A 4+2 CHD (0-11,99) (0-3,99)

141

224

324

217

192

217

150

SUI4A 4+2 CHD (0-11,99) (4-11,99)

141

224

324

217

192

217

150

VILLA COMFORT FAMILY

VILLA 4 ADULTS

161

258

374

250

220

250

171

VILLA 4 ADULTS+EXTRA BED

182

291

422

282

248

282

193

VILA4 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

161

258

374

250

220

250

171

VILA4 3+1 CHD (4-11,99)

161

258

374

250

220

250

171

VILA4 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

162

259

375

251

221

251

172

VILA4 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

162

259

375

251

221

251

172

VILA4 4+1 CHD (0-3,99)

162

259

375

251

221

251

172

VILA4 4+1 CHD (4-11,99)

162

259

375

251

221

251

172

VILA4 4+2 CHD (0-11,99) (0-3,99)

170

267

383

259

229

259

180

VILA4 4+2 CHD (0-11,99) (4-11,99)

180

277

393

269

239

269

190

Полупансион

20

20

20

20

20

20

20

Деца од 4 до 11.99 год.

10

10

10

10

10

10

10

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 14 дена 100%

Под 26 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

100%

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

3

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 150 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 4-11.99 год.

Цената вклучува: користење на затворен базен со минерална вода, базен за деца, парна бања, сауна, фитнес, детски клуб, WI-FI,

трансфер до гондолата во Банско

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 28.12.2022 И ОД 03.01 ДО 09.04.2023

7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 09.01 ДО 25.01.2023 И ОД 06.03 ДО 09.04.2023