Вила “Kleon” – Ксамил

Резервирајте си со Early booking попустите! Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за вашиот…

Коментарите се исклучени на Вила “Kleon” – Ксамил

Вила “Ujvara” – Ксамил

Резервирајте си со Early booking попустите! Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за вашиот…

Коментарите се исклучени на Вила “Ujvara” – Ксамил

Вила “Alex” – Ксамил

  Резервирајте си со Early booking попустите! Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за…

Коментарите се исклучени на Вила “Alex” – Ксамил

ВИЛА КЛЕА – КСАМИЛ

Вилата Клеа се наоѓа во Ксамил,  на 350 метри оддалеченост од плажата Bela Vista и 15 мин од центарот на градчето. Вилата располага со 1/2, 1/3 и 1/4 сoби и…

Коментарите се исклучени на ВИЛА КЛЕА – КСАМИЛ

ВИЛА ДИАМАНТ – КСАМИЛ

Вила Диамант е лоцирана во Ксамил во самиот центар, веднаш до супер маркетот Алфа. Најблиската плажа е Бора Бора и се наоѓа на 150 метри оддалеченост од вилата. Вилата располага…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ДИАМАНТ – КСАМИЛ

Вила Бушати – Ксамил

Вила Бушати Ксамил, Албанија         Вилата Бушати е реновирана пред три години. Има трокреветни соби, трокреветни со помошен лежај(фотелја на отворање), и студиа со 4 кревети, дуплекс…

Коментарите се исклучени на Вила Бушати – Ксамил

ВИЛА КЛЕА – КСАМИЛ

Вилата Клеа се наоѓа во Ксамил,  на 350 метри оддалеченост од плажата Bela Vista и 15 мин од центарот на градчето. Вилата располага со 1/2, 1/3 и 1/4 сoби и…

Коментарите се исклучени на ВИЛА КЛЕА – КСАМИЛ

ВИЛА ДИАМАНТ – КСАМИЛ

Вила Диамант е лоцирана во Ксамил во самиот центар, веднаш до супер маркетот Алфа. Најблиската плажа е Бора Бора и се наоѓа на 150 метри оддалеченост од вилата. Вилата располага…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ДИАМАНТ – КСАМИЛ