Victoria 3*

Регуларна понуда од Victoria 3*   VICTORIA 3* BOROVETS ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 20.12.2022 23.12.2022 24.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 03.01.2023 04.01.2023 10.01.2023 11.01.2023 18.01.2023 19.01.2023…

Коментарите се исклучени на Victoria 3*

Хотел “Мурите 4*” Банско

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ПЕРИОД  11.09-30.11/2022     Нед-чет Нед-чет Пет-саб Пет-саб Вид на сместување  Азалиа    Орхидеа Азалиа    Орхидеа    Двокреветна соба ( 2+0) 43€ 38€ 48€ 41€ Едноспален…

Коментарите се исклучени на Хотел “Мурите 4*” Банско

Pirin Park Spa 5*

Хотел   Хотел Пирин Парк ***** е член на ланецот хотели ‘Sharlopov Hotels’. Во 2009 г. од Европската СПА организација хотелот ја доби престижната награда ‘Eurospera Wellness’, која е гаранција…

Коментарите се исклучени на Pirin Park Spa 5*

Rimska Banja Spa 4*

Хотел   На местото на една од римските терми многу години подоцна е изградено селото Бања. Хотелот Римска бања 4* користи лековита минерална вода од извори со температура од 58º.…

Коментарите се исклучени на Rimska Banja Spa 4*

Medite & Villas Spa 5*

Новиот термален спа ресорт Медите 5* е целосно реновиран во 2018 година и ви нуди сосема нови светли и пријатни простории, исполнувајќи ги сите можни желби за луксузен и модерен…

Коментарите се исклучени на Medite & Villas Spa 5*

Premier Luxury Mountain Resort 5*

Early Booking Discount понуда од Premier Luxury Mountain Resort 5*   PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5* BANSKO        www.banskohotelpremier.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/1 02.12.2022…

Коментарите се исклучени на Premier Luxury Mountain Resort 5*

Lion 4* Borovec

Регуларна понуда од Lion 4* Borovec   LION BOROVETS 4* BOROVETS                                                     www.hotelslion.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2022 16.12.2022 17.12.2022 26.12.2022 27.12.2022 06.01.2023 07.01.2023 10.02.2023 11.02.2023…

Коментарите се исклучени на Lion 4* Borovec

Radina’s Way 4*

Early Booking Discount понуда од Radina's Way 4*   RADINA'S WAY 4* BOROVETS                    www.radinasway.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 02.01.2023 03.01.2023…

Коментарите се исклучени на Radina’s Way 4*

Rila 4*

Регуларна понуда од Rila 4*   RILA BOROVETS 4* BOROVETS                                     www.rilaborovets.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН   17.12.2022 23.12.2022 24.12.2022 06.01.2023 07.01.2023 27.01.2023 28.01.2023 10.02.2023 11.02.2023 24.02.2023…

Коментарите се исклучени на Rila 4*

Iglika Palace 4*

Регуларна понуда од Iglika Palace 4*   IGLIKA PALACE 4* BOROVETS                                                             www.iglikaborovets.com   16.12.2022 24.12.2022 25.12.2022 02.01.2023 03.01.2023 14.01.2023 15.01.2023 28.01.2023 29.01.2023 10.02.2023 11.02.2023 18.02.2023 19.02.2023 04.03.2023 05.03.2023 09.04.2023 ЦЕНИ ЗА…

Коментарите се исклучени на Iglika Palace 4*

Yanakiev 4*

Регуларна понуда од Yanakiev 4*   YANAKIEV 4* BOROVETS                                                                                 www.hotel-yanakiev.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК   01.12.2022 21.12.2022 22.12.2022 29.12.2022 30.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 07.01.2023 08.01.2023…

Коментарите се исклучени на Yanakiev 4*

Borovets Hills 5*

Early Booking Discount понуда од Borovets Hills 5*   BOROVETS HILLS 5* www.borovetshills.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 4 03.01-15.01.2023 06.02-19.02.2023 30.12-02.01.2023 16.01-05.02.2023 20.02-05.03.2023 10.12-29.12.2022 06.03-30.04.2023 Double…

Коментарите се исклучени на Borovets Hills 5*

Finlandia 4*

Early Booking Discount понуда од Finlandia 4*   FINLANDIA 4* PAMPOROVO                     www.hotelfinlandia.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 17.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 18.02.2023 19.02.2023 10.04.2023 DOUBLE STANDARD…

Коментарите се исклучени на Finlandia 4*

Grand Murgavets 4*

Early Booking Discount понуда од Grand Murgavets 4*   GRAND HOTEL MURGAVETS 4* PAMPOROVO           www.murgavets-bg.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2022 17.12.2022 18.12.2022 22.12.2022…

Коментарите се исклучени на Grand Murgavets 4*

The Castle Complex 3*

Регуларна понуда од The Castle Complex 3*   THE CASTLE COMPLEX 3* PAMPOROVO                         www.pamporovocastle.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК   01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 01.01.2023…

Коментарите се исклучени на The Castle Complex 3*

Mursalitsa Spa Hotel 3*

Early Booking Discount понуда од Mursalitsa Spa Hotel 3*   MURSALITSA 3* PAMPOROVO                                                                www.mursalitsa.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 16.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 03.01.2023 04.01.2023…

Коментарите се исклучени на Mursalitsa Spa Hotel 3*

Orpheus 4*

Last Minute понуда од Orpheus 4*   ORPHEUS 4* PAMPOROVO                                             www.hotel-orpheus.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 20.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 08.01.2023 09.01.2023 20.01.2023 21.01.2023 18.02.2023…

Коментарите се исклучени на Orpheus 4*

Strazhite 4*

Early Booking Discount понуда од Strazhite 4*   STRAZHITE 4* BANSKO                                                                                                 www.strazhitehotel.eu ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.11.2022 15.12.2022 16.12.2022 25.12.2022 26.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 08.01.2023 09.01.2023…

Коментарите се исклучени на Strazhite 4*

Saint George Ski& Holiday 4*

Early Booking Discount понуда од Saint George Ski& Holiday 4*   SAINT GEORGE SKI & HOLIDAY 4* BANSKO            www.stgeorgespabansko.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1…

Коментарите се исклучени на Saint George Ski& Holiday 4*

Ruskovets Resort 4*

Early Booking Discount понуда од Ruskovets Resort 4* RUSKOVETS RESORT 4* DOBRINISHTE                          www.ruskovets.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/1 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 02.01.2023…

Коментарите се исклучени на Ruskovets Resort 4*