Victoria 3*

Регуларна понуда од Victoria 3*   VICTORIA 3* BOROVETS ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 20.12.2022 23.12.2022 24.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 03.01.2023 04.01.2023 10.01.2023 11.01.2023 18.01.2023 19.01.2023…

Коментарите се исклучени на Victoria 3*
Read more about the article Zupa Wellness and Spa 3*+
DCIM100MEDIADJI_0050.JPG

Zupa Wellness and Spa 3*+

Early Booking Discount понуда од Zupa Wellness and Spa 3*+   ŽUPA WELLNESS & SPA 3*+ Копаоник Цените се дадени за НАЕМ на Апартман за 7 ноќи 10% попуст за уплата до 18.11.2022…

Коментарите се исклучени на Zupa Wellness and Spa 3*+

JAT Aparmets – Kopaonik

Early Booking Discount понуда од JAT Apartments   JAT Aparmets – Kopaonik 15% попуст за упата до 15.11.2022 Цените се дадени по Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ Тип на…

Коментарите се исклучени на JAT Aparmets – Kopaonik

Premier Luxury Mountain Resort 5*

Early Booking Discount понуда од Premier Luxury Mountain Resort 5*   PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5* BANSKO        www.banskohotelpremier.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/1 02.12.2022…

Коментарите се исклучени на Premier Luxury Mountain Resort 5*

Lion 4* Borovec

Регуларна понуда од Lion 4* Borovec   LION BOROVETS 4* BOROVETS                                                     www.hotelslion.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2022 16.12.2022 17.12.2022 26.12.2022 27.12.2022 06.01.2023 07.01.2023 10.02.2023 11.02.2023…

Коментарите се исклучени на Lion 4* Borovec

Rila 4*

Регуларна понуда од Rila 4*   RILA BOROVETS 4* BOROVETS                                     www.rilaborovets.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН   17.12.2022 23.12.2022 24.12.2022 06.01.2023 07.01.2023 27.01.2023 28.01.2023 10.02.2023 11.02.2023 24.02.2023…

Коментарите се исклучени на Rila 4*

Yanakiev 4*

Регуларна понуда од Yanakiev 4*   YANAKIEV 4* BOROVETS                                                                                 www.hotel-yanakiev.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК   01.12.2022 21.12.2022 22.12.2022 29.12.2022 30.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 07.01.2023 08.01.2023…

Коментарите се исклучени на Yanakiev 4*

Borovets Hills 5*

Early Booking Discount понуда од Borovets Hills 5*   BOROVETS HILLS 5* www.borovetshills.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 4 03.01-15.01.2023 06.02-19.02.2023 30.12-02.01.2023 16.01-05.02.2023 20.02-05.03.2023 10.12-29.12.2022 06.03-30.04.2023 Double…

Коментарите се исклучени на Borovets Hills 5*

Finlandia 4*

Early Booking Discount понуда од Finlandia 4*   FINLANDIA 4* PAMPOROVO                     www.hotelfinlandia.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 17.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 18.02.2023 19.02.2023 10.04.2023 DOUBLE STANDARD…

Коментарите се исклучени на Finlandia 4*

Grand Murgavets 4*

Early Booking Discount понуда од Grand Murgavets 4*   GRAND HOTEL MURGAVETS 4* PAMPOROVO           www.murgavets-bg.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2022 17.12.2022 18.12.2022 22.12.2022…

Коментарите се исклучени на Grand Murgavets 4*

The Castle Complex 3*

Регуларна понуда од The Castle Complex 3*   THE CASTLE COMPLEX 3* PAMPOROVO                         www.pamporovocastle.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК   01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 01.01.2023…

Коментарите се исклучени на The Castle Complex 3*

Mursalitsa Spa Hotel 3*

Early Booking Discount понуда од Mursalitsa Spa Hotel 3*   MURSALITSA 3* PAMPOROVO                                                                www.mursalitsa.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 16.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 03.01.2023 04.01.2023…

Коментарите се исклучени на Mursalitsa Spa Hotel 3*

Orpheus 4*

Last Minute понуда од Orpheus 4*   ORPHEUS 4* PAMPOROVO                                             www.hotel-orpheus.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 20.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 08.01.2023 09.01.2023 20.01.2023 21.01.2023 18.02.2023…

Коментарите се исклучени на Orpheus 4*

Grand Tornik 5* Златибор

Grand Tornik 5* Златибор ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ДО 28.12.2022 Цените се изразени во еур, по соба на ден, на база Полупансион (појадок и вечера)  Тип на соба еднокреветна Двокреветна Доплата…

Коментарите се исклучени на Grand Tornik 5* Златибор

Srebrnac 2*

Регуларна понуда од Srebrnac 2*   HOTEL SREBRNAC ** Kopaonik Цена по лице на ден на база Полупансион Тип на соба Цена Лица Услуга Ски Опенинг Пакет 01.12 24.12 24.12 30.12…

Коментарите се исклучени на Srebrnac 2*

Vila Ras

Регуларна понуда од Vila Ras   VILA RAS - KOPAONIK Цените се дадени за наем на Студио за 7 ноќи Тип на соба Бр на лица 27.11-25.12 25.12-22.01 22.01-12.02 12.02-19.02…

Коментарите се исклучени на Vila Ras

Srebrna Lisica 3*

Регуларна понуда од Srebrna Lisica 3*   Srebrna Lisica 3*- Kopaonik https://www.srebrnalisica.com/ Цена по лице за пакет за наведен број на ноќи на база Појадок и Вечера Тип на Соба…

Коментарите се исклучени на Srebrna Lisica 3*

Nebeska Stolica 2

Регуларна понуда од Nebeska Stolica 2     NEBESKA STOLICA 2 – KOPAONIK Цената е дадена за наем на СТУДИО / АПАРТМАН за 7 ноќи Доплата за Полупансион е задолжителна во апартмани…

Коментарите се исклучени на Nebeska Stolica 2

Junior 3* Brzece

Регуларна понуда од Junior 3* Brzece   HOTEL JUNIOR *** Kopaonik (Brzeće) Цените се дадени по соба на ден или по пакет (новогодишен) на база Полупансион Тип на Сместување Бр на лица…

Коментарите се исклучени на Junior 3* Brzece

VIP CASA CLUB

Регуларна понуда од Vip Club Casa   VIP CASA CLUB Цената е дадена по соба / апартман на ден на база Наем Тип на Соба Капацитет 01.11-29.12.2022 19.02-14.04.2023 02.01-18.02.2023 15.04-01.05.2023…

Коментарите се исклучени на VIP CASA CLUB