Castle Complex 4*

Early Booking Discount понуда од The Castle Complex 4*   THE CASTLE COMPLEX 4* PAMPOROVO                         www.pamporovocastle.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2023 21.12.2023 22.12.2023 27.12.2023…

Коментарите се исклучени на Castle Complex 4*

Finlandia 4*

Early Booking Discount понуда од Finlandia 4*   FINLANDIA 4* PAMPOROVO                     www.hotelfinlandia.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 17.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 18.02.2023 19.02.2023 10.04.2023 DOUBLE STANDARD…

Коментарите се исклучени на Finlandia 4*

Grand Murgavets 4*

Early Booking Discount понуда од Grand Murgavets 4*   GRAND HOTEL MURGAVETS 4* PAMPOROVO           www.murgavets-bg.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2022 17.12.2022 18.12.2022 22.12.2022…

Коментарите се исклучени на Grand Murgavets 4*

The Castle Complex 3*

Регуларна понуда од The Castle Complex 3*   THE CASTLE COMPLEX 3* PAMPOROVO                         www.pamporovocastle.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК   01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 01.01.2023…

Коментарите се исклучени на The Castle Complex 3*

Mursalitsa Spa Hotel 3*

Early Booking Discount понуда од Mursalitsa Spa Hotel 3*   MURSALITSA 3* PAMPOROVO                                                                www.mursalitsa.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 15.12.2023 23.12.2023 24.12.2023 28.12.2023 29.12.2023 02.01.2024 03.01.2024…

Коментарите се исклучени на Mursalitsa Spa Hotel 3*

Orpheus 4*

Early Booking Discount понуда од Orpheus 4*   ORPHEUS 4* PAMPOROVO                                             www.hotel-orpheus.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 20.12.2023 28.12.2023 29.12.2023 01.01.2024 02.01.2024 08.01.2024 09.01.2024 19.01.2024 20.01.2024…

Коментарите се исклучени на Orpheus 4*

Apart Hotel Kamelia 4*

Early Booking Discount понуда од Apart Hotel Kamelia 4*   KAMELIA COMPLEX 4*PAMPOROVO                       www.kamelia-hotel-pamporovo.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ 1 01.12.2023 15.12.2023 16.12.2023 26.12.2023 27.12.2023 01.01.2024 02.01.2024 06.01.2024 07.01.2024…

Коментарите се исклучени на Apart Hotel Kamelia 4*

Perelik 5*

Early Booking Discount понуда од Perelik 5*   PERELIK 5* PAMPOROVO                                                www.perelikhotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2023 15.12.2023 16.12.2023 27.12.2023 28.12.2023 03.01.2024 04.01.2024…

Коментарите се исклучени на Perelik 5*
Read more about the article Villas Malina 3*
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Villas Malina 3*

  First Minute понуда од Villas Malina 3*   VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO            www.malina-pamporovo.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 15.12.2023 28.12.2023 29.12.2023 01.01.2024 02.01.2024 19.01.2024…

Коментарите се исклучени на Villas Malina 3*

Orlovetz 5*

Early Booking Discount понуда од Orlovetz 5*   ORLOVETS 5* PAMPOROVO                                        www.hotelorlovetz.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.202315.12.2023 16.12.202327.12.2023 28.12.202303.01.2024 04.01.202419.01.2024 20.01.202423.02.2024 24.02.202408.03.2024 09.03.202431.03.2024 DOUBLE…

Коментарите се исклучени на Orlovetz 5*

Grand Monastery 3*

First Minute понуда од Grand Monastery 3*   GRAND MONASTERY 3* PAMPOROVO              www.grandmonasteryapartment.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - НОЌЕВАЊЕ 1 13.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 03.01.2023 04.01.2023 10.01.2023 11.01.2023 17.01.2023…

Коментарите се исклучени на Grand Monastery 3*

MPM Merryan 3*

Специјална понуда од MPM Merryan 3*     MPM HOTEL MERRYAN 3* PAMPOROVO                       www.mpmhotels.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.202321.12.2023 22.12.202328.12.2023 29.12.202304.01.2024 05.01.202411.01.2024 12.01.202409.02.2024 10.02.202417.02.2024 18.02.202414.04.2024 STANDARD…

Коментарите се исклучени на MPM Merryan 3*