Вила Фиоре, Парга,

Вила Фиоре, Парга, Јонско море Парга е град чии корени се протегаат до античкиот период, но била и под силно влијание на западната цивилизација и култура. Опкружен со различни култури, на…

Коментарите се исклучени на Вила Фиоре, Парга,