АПАРТХОТЕЛ ZEPPOS – НЕА МАРМАРАС

  200 МЕТРИ ОД ГЛАВНА ПЛАЖА ВО МАРМАРАС   ХОТЕЛ-АПАРТМАНТ “ZEPPOS” СЕ НАОЃА ВО НЕА МАРМАРАС НА 200 МЕТРИ ОД ГРАДСКАТА ЦЕНТРАЛНА ПЛАЖА. НЕА МАРМАРАС Е ЕДНО ОД НАЈПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ  МЕСТА НА ХАЛКИДИКИ.ОСТАТОЦИТЕ ОД  ВИЗАНТИСКИОТ ПЕРИОД …

Коментарите се исклучени на АПАРТХОТЕЛ ZEPPOS – НЕА МАРМАРАС