Вила Василис – Неи Пори

Вила Василис Пиериа, Грција         Вилата се наоѓа во новиот дел од Неи Пори, на 200 метри од плажата. Убаво украсена, уредна и чиста куќа, има лоби…

Коментарите се исклучени на Вила Василис – Неи Пори

ВИЛА ВАСИЛИС – НЕИ ПОРИ

НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови, ресторани, кафетерии, луна парк,…Тоа е една од најбараните дестинации.  ВИЛА ВАСИЛИС во центарот на Неи Пори на 60…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ВАСИЛИС – НЕИ ПОРИ
Read more about the article ВИЛА ГУЗЕЛИС – НЕИ ПОРИ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ВИЛА ГУЗЕЛИС – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ГУЗЕЛИС – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2023 НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови, ресторани, кафетерии, луна парк,…Тоа е една од најбараните дестинации. ВИЛА ГУЗЕЛИС Се…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ГУЗЕЛИС – НЕИ ПОРИ
Read more about the article ВИЛА ТОДОРОС
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ВИЛА ТОДОРОС

ВИЛА ТОДОРОС – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2023 НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови, ресторани, кафетерии, луна парк,…Тоа е една од најбараните дестинации. ВИЛА…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ТОДОРОС

ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2023 ВИЛА ГЕОРГИЈА на сама плажа, располага со 1/4 студио(еден дупли 2 поед.кревети-Грчки стандард), апартман 1/3 + 2(дупли кревет-грчки стандард) и апартман дуплекс 1/3+1/3 за…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ

ВИЛА АДОНИС – НЕИ ПОРИ

- 25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2022 - 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2023  - 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2023  …

Коментарите се исклучени на ВИЛА АДОНИС – НЕИ ПОРИ