С – Студио – Ханиоти 2023

С – Студио – Ханиоти 2023 Опис: Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море, покрај кристално чиста ...
Прочитај повеќе

С – Апартман – Ханиоти

С – Апартман – Ханиоти Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море, покрај кристално чиста вода и ...
Прочитај повеќе

Apart Hotel Vicky – Ханиоти

Apart Hotel Vicky – Ханиоти 2023 Опис: Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море, покрај кристално чиста ...
Прочитај повеќе

ВИЛА CHRISTINA – ХАНИОТИ

100 МЕТРИ ОД ПЛАЖА Вила ХРИСТИНА лоцирана во мирен дел на Ханиоти,идеална за фамилии со мали деца каде спокојот несомнено ...
Прочитај повеќе