Vili Lakis 1 i 2 | Polihrono

Vila Lakis се наоѓа на 100 метри од морето и неколку минути пешачење до центарот на Полихроно. Реновирана е за ...
Прочитај повеќе

Вила Анастасија 1-Полихроно

Вила Анастасија 1-Полихроно Опис: Вилата Анастасија e на 80м. од широката плажа и на 100м од центарот на Полихроно. Се ...
Прочитај повеќе

Вила “Mary-S”

Вила “Mary-S” – Полихроно 2023 Опис: На првиот крак на полуостровот Халкидики, Касандра, 98км југоисточно од Солун, се наоѓа туристичката ...
Прочитај повеќе

Villa Lemi – Polihrono

За хотелот: На првиот крак на Касандра се наоѓа Полихроно – едно од најлуксузните места, со долга песочна плажа, со ...
Прочитај повеќе

Villa Moustakas

Дополнителни информации Локација: Грција / Халкидики / Полихроно Плажа: 50м од песочна плажа со ситни каменчиња Услуга: само наем. Интернет: ...
Прочитај повеќе

Вила Алекс 2 – Полихроно

Вила Алекс 2 – Полихроно На првиот крак на полуостровот Халкидики, Касандра, 98км југоисточно од Солун, се наоѓа туристичката дестинација ...
Прочитај повеќе

ВИЛА SPANOS – ПОЛИХРОНО

200 МЕТРИ ОД ПЛАЖА Вила СПАНОС се наоѓа централниот дел на Полихроно, на оддалеченост од 200м од плажа. Вилата располага ...
Прочитај повеќе

ВИЛА МЕСКИНИ – ПОЛИХРОНО

Полихроно се наоѓа на првиот крак на полуостровот Халкидики, Касандра, 98км југоисточно од Солун. Опкружено со бујна медитеранска вегетација, долга ...
Прочитај повеќе

Вила Алекс Лукс

Вила Алекс Лукс е ново изградена вила 2022, истата се наоѓа во Полхроно, на 30м одалеченост од плажа, истата располага ...
Прочитај повеќе

Вила Елена

Вила Елена се наоѓа на 20м од плажа, во строгиот центар веднаш на десната страна на споменикот на Полихроно. Вилата ...
Прочитај повеќе