Fafa Premium Hotel

    Фафа Премиум Хотелот е сместен во областа на Long Beach Golem, изграден 2016та година, по сите светски стандарди. Хотелот е еден од најубавите во областа на Драчкиот регион,…

Коментарите се исклучени на Fafa Premium Hotel

Grand Blue Fafa

Опис на регион Хотел GRAND BLUE FATA RESORT 5* е еден од најновите и најпрестижните хотели во Драч, лоциран на приватна плажа во областа Лонг Бич Голем. Официјално беше отворен…

Коментарите се исклучени на Grand Blue Fafa

ВИЛА КЛИВЕН

ВИЛА КЛИВЕН – ГОЛЕМ ДРАЧ, АЛБАНИЈА Вила Кливен се наоѓа во населба Голем на 6 км од Драч – Албанија, на 80 метри од плажа. Располага со 22 соби од…

Коментарите се исклучени на ВИЛА КЛИВЕН

ВИЛА II – ГОЛЕМ ДРАЧ, АЛБАНИЈА

ВИЛА II – ГОЛЕМ ДРАЧ, АЛБАНИЈА   Вила II се наоѓа во населба Голем на 6 км од Драч – Албанија, на 20 метри од плажа. Располага со двокреветни соби. Вилата е на еден спрат.…

Коментарите се исклучени на ВИЛА II – ГОЛЕМ ДРАЧ, АЛБАНИЈА

КОМПЛЕКС ЛУМИ

КОМПЛЕКС ЛУМИ – ГОЛЕМ ДРАЧ, АЛБАНИЈА Хотел Луми се наоѓа во населбата Голем на 6 км од Драч – Албанија, на 70м од плажа. Располага со 1/2, 1/3, 1/4 и…

Коментарите се исклучени на КОМПЛЕКС ЛУМИ