PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*

You are currently viewing PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*

Хотел Премиер беше номиниран за најдобар хотел во Бугарија 2010 година од страна на “World Travel Awards”, која ја доделува најпрестижната награда во областа на туризмот. Освои награда за најдобар хотел со 5* во Банско за 2009 / 2010 година, како и за најдобар Спа хотел во Бугарија во 2010 година. Се наоѓа на 700м одалеченост од жичарата.

Извонреден дизајн, комфорни соби, спа центар (затворен базен, џакузи на отворено со топла вода, сауна, ароматизирана сауна, руска бања, фитнес центар), приклучок за интернет, конференциска сала, ресторан, висок квалитет на услуга. Идеално место за ексклузивен зимски одмор.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО О ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2021, ПОПУСТ ОД 20% НА СИТЕ ТИПОВИ НА СОБИ

Попустите се валидни со целосна уплата

 

Ценовник објавен на 14.10.2021

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT / 5* / BANSKO
BED & BREAKFAST / EUR 03.12.2021
22.12.2021
23.12.2021
29.12.2021
30.12.2021
08.01.2022
09.01.2022
06.03.2022
07.03.2022
26.03.2022
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
SMART
DOUBLE ROOM 60.5 94.6 162.8 101.2 84.7
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 88 122.1 190.3 128.7 112.2
SINGLE ROOM 48.4 75.68 130.24 80.96 67.76
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 60.5 94.6 162.8 101.2 84.7
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 48.4 75.68 130.24 80.96 67.76
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 60.5 94.6 162.8 101.2 84.7
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 60.5 94.6 162.8 101.2 84.7
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 60.5 94.6 162.8 101.2 84.7
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 77 111.1 179.3 117.7 101.2
SMART MOUNTAIN VIEW
DOUBLE ROOM 73.7 107.8 174.9 114.4 96.8
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 101.2 135.3 202.4 141.9 124.3
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 73.7 107.8 174.9 114.4 96.8
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 73.7 107.8 174.9 114.4 96.8
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 73.7 107.8 174.9 114.4 96.8
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 73.7 107.8 174.9 114.4 96.8
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 90.2 124.3 191.4 130.9 113.3
EXECUTIVE
DOUBLE ROOM 75.9 118.8 203.5 126.5 105.6
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 103.4 146.3 231 154 133.1
SINGLE ROOM 60.72 95.04 162.8 101.2 84.48
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 75.9 118.8 203.5 126.5 105.6
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 60.72 95.04 162.8 101.2 84.48
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 75.9 118.8 203.5 126.5 105.6
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 75.9 118.8 203.5 126.5 105.6
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 75.9 118.8 203.5 126.5 105.6
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 92.4 135.3 220 143 122.1
ALPIN EXECUTIVE
DOUBLE ROOM 89.1 130.9 215.6 139.7 118.8
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 116.6 158.4 243.1 167.2 146.3
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 89.1 130.9 215.6 139.7 118.8
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 89.1 130.9 215.6 139.7 118.8
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 89.1 130.9 215.6 139.7 118.8
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 89.1 130.9 215.6 139.7 118.8
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 105.6 147.4 232.1 156.2 135.3
JUNIOR SUITE
SUITE 2 ADULTS 71.5 112.2 191.4 119.9 100.1
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 99 139.7 218.9 147.4 127.6
SUI2A 1+1 CHD (6-11,99) 71.5 112.2 191.4 119.9 100.1
SUI2A 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 71.5 112.2 191.4 119.9 100.1
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 71.5 112.2 191.4 119.9 100.1
SUI2A 2+1 CHD (0-5,99) 71.5 112.2 191.4 119.9 100.1
SUI2A 2+1 CHD (6-11,99) 88 128.7 207.9 136.4 116.6
SUI2A 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 88 128.7 207.9 136.4 116.6
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 104.5 145.2 224.4 152.9 133.1
JUNIOR SUITE MOUNTINE VIEW
SUITE 2 ADULTS 84.7 124.3 204.6 132 112.2
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 112.2 151.8 232.1 159.5 139.7
SUI2A 1+1 CHD (6-11,99) 84.7 124.3 204.6 132 112.2
SUI2A 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 84.7 124.3 204.6 132 112.2
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 84.7 124.3 204.6 132 112.2
SUI2A 2+1 CHD (0-5,99) 84.7 124.3 204.6 132 112.2
SUI2A 2+1 CHD (6-11,99) 101.2 140.8 221.1 148.5 128.7
SUI2A 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 101.2 140.8 221.1 148.5 128.7
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 117.7 157.3 237.6 165 145.2
SUPERIOR SUITE
SUITE 2 ADULTS 90.2 139.7 239.8 149.6 124.3
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 117.7 167.2 267.3 177.1 151.8
SUI2A 1+1 CHD (6-11,99) 90.2 139.7 239.8 149.6 124.3
SUI2A 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 90.2 139.7 239.8 149.6 124.3
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 90.2 139.7 239.8 149.6 124.3
SUI2A 2+1 CHD (0-5,99) 90.2 139.7 239.8 149.6 124.3
SUI2A 2+1 CHD (6-11,99) 106.7 156.2 256.3 166.1 140.8
SUI2A 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 106.7 156.2 256.3 166.1 140.8
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 123.2 172.7 272.8 182.6 157.3
ALPINE SUITE
SUITE 2 ADULTS 97.9 152.9 251.9 162.8 137.5
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 125.4 180.4 279.4 190.3 165
SUI2A 1+1 CHD (6-11,99) 97.9 152.9 251.9 162.8 137.5
SUI2A 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 97.9 152.9 251.9 162.8 137.5
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 97.9 152.9 251.9 162.8 137.5
SUI2A 2+1 CHD (0-5,99) 97.9 152.9 251.9 162.8 137.5
SUI2A 2+1 CHD (6-11,99) 114.4 169.4 268.4 179.3 154
SUI2A 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 114.4 169.4 268.4 179.3 154
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 130.9 185.9 284.9 195.8 170.5
EXECUTIVE SUITE
SUITE 4 ADULTS 127.6 199.1 341 213.4 178.2
SUITE 4 ADULTS+EXTRA BED 155.1 226.6 368.5 240.9 205.7
SUI4A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 127.6 199.1 341 213.4 178.2
SUI4A 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99) 127.6 199.1 341 213.4 178.2
SUI4A 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99) 144.1 215.6 357.5 229.9 194.7
SUI4A 3+1 CHD (6-11,99) 127.6 199.1 341 213.4 178.2
SUI4A 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 127.6 199.1 341 213.4 178.2
SUI4A 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 144.1 215.6 357.5 229.9 194.7
SUI4A 4+1 CHD (0-5,99) 127.6 199.1 341 213.4 178.2
SUI4A 4+1 CHD (6-11,99) 144.1 215.6 357.5 229.9 194.7
SUI4A 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 144.1 215.6 357.5 229.9 194.7
SUI4A 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 160.6 232.1 374 246.4 211.2
FAMILY SUITE
SUITE 4 ADULTS 157.3 244.2 419.1 261.8 218.9
SUI4A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 157.3 244.2 419.1 261.8 218.9
SUI4A 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99) 157.3 244.2 419.1 261.8 218.9
SUI4A 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99) 173.8 260.7 435.6 278.3 235.4
SUI4A 3+1 CHD (6-11,99) 157.3 244.2 419.1 261.8 218.9
SUI4A 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 157.3 244.2 419.1 261.8 218.9
SUI4A 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 173.8 260.7 435.6 278.3 235.4
SUI4A 4+1 CHD (0-5,99) 157.3 244.2 419.1 261.8 218.9
SUI4A 4+1 CHD (6-11,99) 173.8 260.7 435.6 278.3 235.4
SUI4A 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 173.8 260.7 435.6 278.3 235.4
SUI4A 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 190.3 277.2 452.1 294.8 251.9
COMFORT SUITE
SUITE 4 ADULTS 159.5 248.6 426.8 266.2 222.2
SUI4A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 159.5 248.6 426.8 266.2 222.2
SUI4A 3+1 CHD (6-11,99) 159.5 248.6 426.8 266.2 222.2

 

 

Во цената е вклучено: богат појадок, употреба на спа центар, со внатрешен базен, џакузи, сауна, парна бања, ски гардероба, надворешен паркинг,  превоз до гондолата.

Хотелот има два типа на соби: Smart collection и Executive Collection

Smart collection: се состои од двокреветни соби, јуниор свит и ексекутив свит, кој се декорирани и уредени со смирувачки дизајн.

Executive Colection: се состои од целосно реновирани соби кој гледаат према планината, и при пристигање во нив, гостите ги чека, шише вино, минерална вода и кошница со овошје.

 

Политика при резервација: Задолжителна УПЛАТА на 50% депозит. (доколку е резервација со рана уплата, кога се потврдува, веднаш се доплаќа) истата се уплаќа најкасно до 14дена пред рокот, и не се рефундира доколку се прави промена или отказ на резервација, кога станува збор за резервација со попуст за рана уплата)

Бебешко креветче – бесплатно, на барање.

Новогодишната и Божиќната вечера не се задолжителни, но на 24.12 и 31.12.2021 не се служи вечера.

 

ДОПЛАТИ:

  • -Доплата за ПОЛУПАНСИОН 18еур по лице на ден, 10еур дете од 6-11,99год
  • -Ресортска такса по лице на ден – 1еур
  • -Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур
  • -Дете од 0-1,99год – не плаќа такси

 

ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ

LOYALTY CARD попуст 4 % (од 5 ноќевања нагоре)
Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет
Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата),
Важат Општите услови на СКТМ и ТА МИГ ТРАВЕЛ .