Victoria 3*

You are currently viewing Victoria 3*

Регуларна понуда од Victoria 3*

 

VICTORIA 3* BOROVETS

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

20.12.2022
23.12.2022

24.12.2022
27.12.2022

28.12.2022
03.01.2023

04.01.2023
10.01.2023

11.01.2023
18.01.2023

19.01.2023
07.02.2023

08.02.2023
15.02.2023

16.02.2023
15.03.2023

16.03.2023
01.04.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

67

82

94

82

56

67

82

67

56

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

91

112

127

112

76

91

112

91

76

SINGLE ROOM

50

81

92

81

40

50

81

50

40

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

57

71

80

71

48

57

71

57

48

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

51

82

93

82

41

51

82

51

41

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

58

72

81

72

49

58

72

58

49

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

68

83

95

83

57

68

83

68

57

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

68

83

95

83

57

68

83

68

57

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

78

96

108

96

65

78

96

78

65

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

96

111

122

111

85

96

111

96

85

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

129

150

165

150

115

126

150

129

115

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

96

111

122

111

85

96

111

96

85

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

97

112

123

112

86

97

112

97

86

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

111

129

142

129

98

111

129

111

98

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

97

112

123

112

86

97

112

97

86

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

111

129

142

129

98

111

129

111

98

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

112

130

143

130

99

112

130

112

99

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

126

146

161

146

112

126

146

126

112

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Доплата за Новогодишна вечера 35 ЕУР за возрасни и 16 ЕУР за деца од 2 до11 .99 години

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД