Finlandia 4*

You are currently viewing Finlandia 4*

Early Booking Discount понуда од Finlandia 4*

 

FINLANDIA 4* PAMPOROVO                     www.hotelfinlandia.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

17.12.2022
27.12.2022

28.12.2022
01.01.2023

02.01.2023
18.02.2023

19.02.2023
10.04.2023

DOUBLE STANDARD

DOUBLE ROOM

69

109

83

69

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

94

148

112

94

SINGLE ROOM

51

108

61

51

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

52

109

62

52

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

52

109

62

52

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

53

110

63

53

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

70

110

84

70

DBL 2+1 CHD (0-2,99)

70

110

84

70

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

80

137

96

80

DOUBLE LUXURY

DOUBLE ROOM

80

120

91

80

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

109

163

124

109

SINGLE ROOM

60

119

68

60

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

61

120

69

61

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

61

120

69

61

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

62

121

70

62

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

81

121

92

81

DBL 2+1 CHD (0-2,99)

81

121

92

81

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

93

151

106

93

DBL 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

94

152

107

94

DBL 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

106

181

120

106

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

75

136

103

75

APT2 1+1 CHD (3-12,99)

75

136

103

75

APT2 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

76

137

104

76

APT2 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

76

137

104

76

APT2 2+1 CHD (0-2,99)

76

137

104

76

APT2 2+1 CHD (3-12,99)

76

137

104

76

APT2 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

77

138

105

77

APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

77

138

105

77

APT2 3+1 CHD (0-2,99)

77

138

105

77

APT2 3+1 CHD (3-12,99)

77

138

105

77

Полупансион

15

15

15

15

Деца од 3-12.99 год.

9

9

9

9

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 10 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 10 дена 1 ноќ

Под 10 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Доплата за Новогодишна вечера 70 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 3 до 12.99 год.

Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, интернет, паркинг

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.12 ДО 27.12.2022 И ОД 02.01 ДО 10.04.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.12 ДО 27.12.2022 И ОД 02.01 ДО 10.04.2023

7=6, 11=9 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.12 ДО 27.12.2022 И ОД 19.02 ДО 10.04.2023