ORPHEUS 4*

You are currently viewing ORPHEUS 4*

Early Booking Discount понуда од Orpheus 4*

 

ORPHEUS 4* PAMPOROVO                                                        www.hotel-orpheus.com

1

22.12.2021
28.12.2021

29.12.2021
02.01.2022

03.01.2022
08.01.2022

09.01.2022
21.01.2022

22.01.2022
19.02.2022

20.02.2022
05.03.2022

06.03.2022
20.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

STANDARD ROOM

 

DOUBLE ROOM

118

191

118

109

118

109

91

SINGLE ROOM

88

144

88

81

88

81

68

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

95

154

95

88

95

88

74

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

89

145

89

82

89

82

69

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

96

155

96

89

96

89

75

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

119

192

119

110

119

110

92

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

119

192

119

110

119

110

92

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

119

192

119

110

119

110

92

TRIPLE ROOM

 

TRIPLE 3 AD [3ADL]

134

217

134

124

134

124

104

TPL3 1+1 CHD (2-12,99)

133

216

133

123

133

123

103

TPL3 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

134

217

134

124

134

124

104

TPL3 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

134

217

134

124

134

124

104

TPL3 2+1 CHD (0-1,99)

134

217

134

124

134

124

104

TPL3 2+1 CHD (2-12,99)

134

217

134

124

134

124

104

1 BEDROOM APARTMENT

 

APARTMENT 2AD

182

296

182

168

182

168

140

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

219

355

219

202

219

202

169

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

256

415

256

236

256

236

197

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

183

297

183

169

183

169

141

APT2 2+1 CHD (2-12,99)

183

297

183

169

183

169

141

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

184

298

184

170

184

170

142

APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

184

298

184

170

184

170

142

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

220

356

220

203

220

203

170

APT2 3+1 CHD (2-12,99)

220

356

220

203

220

203

170

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 3 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

4

3

4

4

4

4

4

Доплата за Новогодишна Вечера 100 ЕУР за возрасни и 50ЕУР за деца од 5 до 12.99 год.

Цената вклучува :анимација,спортска анимација за возрасни, детски центар за деца од 3 до 8 години,затворен базен, фитнес ,

џакузи,инфрацрвена сауна,финска сауна,ски гардероба,сеф,интернет, отворен паркинг,трансфер до ски лифтовите,baby cot

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.11.2021 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 28.12.2021 И ОД 03.01 ДО 05.03.2022

( ЗА ПРЕСТОЈ ДО 6 НОЌЕВАЊА)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.11.2021 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 28.12.2021 И ОД 03.01 ДО 05.03.2022

( ЗА ПРЕСТОЈ ОД 7 И ПОВЕЌЕ НОЌЕВАЊА)

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ