The Castle Complex 3*

You are currently viewing The Castle Complex 3*

Регуларна понуда од The Castle Complex 3*

 

THE CASTLE COMPLEX 3* PAMPOROVO                         www.pamporovocastle.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
27.12.2022

28.12.2022
01.01.2023

02.01.2023
09.01.2023

10.01.2023
19.01.2023

20.01.2023
05.03.2023

06.03.2023
31.03.2023

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

67

85

114

85

67

85

67

ST2AD 1+1 CHD (6-11,99)

67

85

114

85

67

85

67

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

75

98

130

98

75

98

75

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

98

128

170

128

98

128

98

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL]

120

158

209

158

120

158

120

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

75

98

130

98

75

98

75

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

76

99

131

99

76

99

76

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

87

114

151

114

87

114

87

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

76

99

131

99

76

99

76

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

87

114

151

114

87

114

87

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

88

115

152

115

88

115

88

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

99

129

171

129

99

129

99

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

99

129

171

129

99

129

99

APT2 3+1 CHD (6-11,99)

110

143

190

143

110

143

110

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

116

160

210

160

116

160

116

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

134

185

242

185

134

185

134

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL]

151

209

274

209

151

209

151

APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

116

160

210

160

116

160

116

APT4 3+1 CHD (6-11,99)

116

160

210

160

116

160

116

APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

117

161

211

161

117

161

117

APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

125

173

227

173

125

173

125

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

117

161

211

161

117

161

117

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

125

173

227

173

125

173

125

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

126

174

228

174

126

174

126

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

135

186

243

186

135

186

135

APT4 5+1 CHD (0-5,99)

135

186

243

186

135

186

135

APT4 5+1 CHD (6-11,99)

143

198

259

198

143

198

143

Полупансион

20

20

20

20

20

20

20

Деца од 6-11.99 год.

10

10

10

10

10

10

10

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 30 дена 50%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 3 до 17.99 години

Цената вклучува: фитнес, паркинг, интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

7=5 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 19.01.2023 И ОД 06.03 ДО 31.03.2023