Vila Ras

You are currently viewing Vila Ras

Регуларна понуда од Vila Ras

 

VILA RAS – KOPAONIK
Цените се дадени за наем на Студио за 7 ноќи

Тип на соба

Бр на лица

27.11-25.12

25.12-22.01

22.01-12.02

12.02-19.02

19.02-12.03

12.03-26.03

26.03-01.05

Мин.престој

7

7

7

7

7

7

7

Студио 2+0

2

281

564

469

564

469

301

141

Студио 3+0

3

320

630

498

630

498

348

187

Студио 2+1

4

375

743

545

817

545

395

234

Двневни цени за помалку од 7 ноќи

Студио 2+0

2

46

92

73

92

73

49

24

Студио 3+0

3

52

103

78

103

78

56

32

Студио 2+1

4

61

121

88

121

86

65

40

 

Во цената е вклучено:
– Наем на студио
– Wi-FI

Во цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,60€ по лице на ден; Деца 0-6,99 години ГРАТИС; (плаќање на рецепција)
– Хотелско осигурување 0,20€ по лице на ден за сите гости; (плаќање на рецепција)