Vila Zvoncica

You are currently viewing Vila Zvoncica

Регуларна понуда од Vila Zvoncica

 

VILA ZVONCICA KOPAONIK www.vilakopaonik.com

ЦЕНИ СЕ ДАДЕНИ ЗА 7 ДНЕВЕН НАЕМ НА СОБА

Тип на соба

Лица

19.12-26.12

26.12-23.01

23.01-27.02

27.02-06.03

06.03-20.03

20.03-27.03

1+1 студио

2

405

566

505

425

425

425

Апартман 1

4

657

840

657

657

658

658

Апартман 2

6

688

860

708

688

688

688

Апартман 3

8

708

910

765

708

708

708

ВИП Апартман

5

960

1214

1011

1011

960

960

Петар Пан Апартман

7

1020

1308

1308

1308

1308

1308

Минимум престој

7

7

7

7

7

7

Помал број на ноќевања исклучиво на барање

Во цената е вклучено:

–       Наем на Студио/Апартман

–       Користење на Ски Гардеробер

–       Секојдневно одржување

–       Рецепција 24/7

 

Во цената не е вклучено:

–       Туристичка такса 1€ за лице на ден, деца од 7 до 15 год. 0.70€ , деца до 7 гратис

–       Хотелско осигурување 0.20€ за лице на ден

–       Доплатите се вршат во агенција

Опис на сместување:

–       Студио 1+1 ( максимум 3 лица) – 1 просторија со 2 софи на развлекување 19м2

–       Апартман 1 ( максимум 4 лица )- 2 простории, спална соба со француско легло,дневна соба со една софа на развлекување до 25 м2

–       Апартман 2 (максимум 6 лица)- 2 простории,спална соба со француско легло,дневна соба со 2 софи на развлекување, квадратура до 35 м2

–       Апартман 3 (максимум 8 лица) – 2 простории,спална соба со француско легло, дневна соба со 3 софи на развлекување , квадратура до 40 м2

–       ВИП апартман (максимум 5 лица) – две спални соби со француски легла,, дневна соба со аголна гарнитура,

квадратура 40-50 м2

–       Петар Пан Апартман ( максимум 7 лица) – две спални соби со француски легла, во галерија софа на развелување и дневна соба со аголна гарнитура

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД