Aparments Konaci

You are currently viewing Aparments Konaci

Early Booking Discount понуда од Aparments Konaci

 

APARTMANI KONACI – Kopaonik

10% попуст за уплата до 20.10.2021
Цените се дадени за НАЕМ на Студио за 7 ноќи

НАЕМ

Мах лица

01.12

19.12

19.12

26.12

26.12

02.01

02.01 23.01

23.01

30.01

30.01

06.02

06.02

13.02

13.02

20.02

20.02

06.03

06.03 13.03

13.03

20.03

20.03 27.03

27.03 03.04

27.03 03.04

Бр на ноќи

 

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

0+1 студио

2

180

355

578

577

401

357

401

473

473

360

270

188

169

149

1+1 студио

3

216

426

693

692

482

429

482

567

567

432

324

225

203

179

2+1 студио

4

240

473

770

769

535

476

535

630

630

480

360

250

225

199

Јелач 0+2 LUX

4

240

473

770

769

535

476

535

630

630

480

360

250

225

199

Акции пресметани во цената

 

7=6

-10%

 

-10%

-15%

-15%

-15%

-20%

7=6

 

 

 

NON REF

Цените се дадени за НАЕМ на соба на ден

Цена по соба на ден

Max лица

01.12

19.12

19.12

26.12

26.12

02.01
Нед-Чет

26.12

02.01

Чет-Нед

02.01 23.01

23.01

30.01

30.01

06.02

06.02

13.02

13.02

20.02

20.02

06.03

06.03 13.03

13.03 20.03

20.03 27.03

27.03 03.04

0+1 студио

2

30

56

72

98

92

68

60

68

85

79

60

45

38

34

1+1 студио

3

36

68

86

117

110

81

72

81

102

95

72

54

45

41

2+1 студио

4

40

75

95

130

122

90

80

90

113

105

80

60

50

45

Јелач 0+2 LUX

4

40

75

95

130

122

90

80

90

113

105

80

60

50

45

 

 

Во цената е вклучено:
– Наем на Студио / Апартман
– Wi-FI
– Секојдневно одржување

Во цената е вклучено:
– Туристичка Такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,60€ по лице на ден: Деца до 6,99 години ГРАТИС;

Напомена:
NON REF цена во период 27.03 подразбира понуда без можност за рефондации на уплатени средства без разлика од кој разлог да се откаже.

 

Oпис на смествуање:
– Студио 0+1 (1-2 лица) – 1 просторија опремена кујна, купатило (туш) една софа на развлекување или француски лежај;
– Студио 1+1 (2-3 лица) – 1 просторија опремена со кујна, купатило (туш), располага со 1 нормален лежај + една софа на развлекување за 2 лица;  
– Студио 2+1 (3-4 лица) – 1 просторија со 2 редовни легла + софа на развлекување за 2 лица сите соби се опремени со кујна, купатило (туш);
– Студио Јелач 0+2 Лукс (3 лица) – 1 просторија со спуштен плафон oпремена со кујна, купатило (туш), француски лежај и софа на развлекување на 2 лица;

Ковид политика:

Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:

– Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)

– Затварање на граници