Hotel Bellagio – Фурка, Халкидики

Хотелот се наоѓа на прекрасна локација, опкружен со бујна зелена борова шума и зеленило, на 400 метри од  песочната плажа  на Фурка, на еден  полуостровот Касандра, Халкидики. Хотело со 3+…

Коментарите се исклучени на Hotel Bellagio – Фурка, Халкидики

Cronwell Platamon Resort 5*

Early Booking Discount понуда од Cronwell Platamon Resort 5*     CRONWELL PLATAMON RESORT5* PLATAMONA                        http://cronwell.com/eng/hotels/platamon/       ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО 4 28.04-31.05 01.06-13.06 11.09-30.09 14.06-30.06 01.07-21.07…

Коментарите се исклучени на Cronwell Platamon Resort 5*

Sani Asterias 5*

Early Booking Discount понуда од Sani Asterias 5*   SANI ASTERIAS 5* SANI RESORT                                               www.sani-resort.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4 21.06.24 28.06.24         29.06.24 05.07.24        …

Коментарите се исклучени на Sani Asterias 5*

Elinotel Apolamare 5*

Early Booking Discount понуда од Elinotel Apolamare 5*   ELINOTEL APOLAMARE 5* HANIOTI                          www.apolamare-hotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/4 28.04.24 30.05.24 31.05.24 18.06.24 19.06.24 05.07.24 06.07.24 23.07.24…

Коментарите се исклучени на Elinotel Apolamare 5*

Dolphin Beach 3*

Early Booking Discount понуда од Dolphin Beach 3*   XENIOS DOLPHIN BEACH 3* POSSIDI                            www.dolphin-beach-hotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2 28.04.24 30.05.24 31.05.24 18.06.24 19.06.24 05.07.24 06.07.24…

Коментарите се исклучени на Dolphin Beach 3*

Port Marina 3*

Early Booking Discount понуда од Port Marina 3*   XENIOS PORT MARINA 3* PEFKOHORI ( GLAVOKAROS)      www.port-marina-hotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС 2 28.04.24 30.05.24 31.05.24 18.06.24 19.06.24 05.07.24…

Коментарите се исклучени на Port Marina 3*

Anastasia Resort 5*

Early Booking Discount понуда од Anastasia Resort 5*   XENIOS ANASTASIA RESORT & SPA 5* NEA SKIONI                    www.anastasia-resort-hotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС 2 28.04.24 30.05.24 31.05.24…

Коментарите се исклучени на Anastasia Resort 5*

Kassandra Palace 5*

Early Booking Discount понуда од Kassandra Palace 5*   KASSANDRA PALACE 5* KRIOPIGI                                                       www.kassandra-palace.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/2/1 23.04.24 10.05.24 11.05.24 23.05.24 24.05.24 09.06.24…

Коментарите се исклучени на Kassandra Palace 5*

Portes Lithos 5*

Early Booking Discount понуда од Portes Lithos 5*   PORTES LITHOS LUXURY RESORT 5* NEA POTIDEA www.porteslithos.gr 2/4 09.04.24 16.05.24 17.05.24 12.06.24 13.06.24 07.07.24 08.07.24 26.08.24 27.08.24 19.09.24 20.09.24 04.10.24 05.10.24 31.10.24 ЦЕНИ…

Коментарите се исклучени на Portes Lithos 5*

Poseidon Sea Resort 4*

Early Booking Discount понуда од Poseidon Sea Resort 4*   POSEIDON SEA RESORT 4* www.poseidonresorthotel.com 2 14.05.24 31.05.24 01.06.24 14.06.24 15.06.24 05.07.24 06.07.24 24.08.24 25.08.24 02.09.24 03.09.24 21.09.24 22.09.24 30.09.24 01.10.24 10.10.24…

Коментарите се исклучени на Poseidon Sea Resort 4*

Grandotel 4* Hanioti

Early Booking Discount понуда од Grandotel 4* Hanioti   GRANDOTEL ****HANIOTI                                                       www.grandotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС 10/0/2/1 28.04-05.05 06.05-31.05 01.10-15.10 01.06-15.06 16.09-30.09 16.06-30.06 26.08-15.09 01.07-25.08 Apartment 2…

Коментарите се исклучени на Grandotel 4* Hanioti

Lily Ann Boutique

Early Booking Discount понуда од Lily Ann Boutique   ACROTEL LILY BOUTIQUE                                 www.acrotel.gr                  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1/4 11/05/2024-14/06/2024 15/06/2024-19/07/2024 20/07/2024-24/08/2024 25/08/2024-14/09/2024 15/09/2024-05/10/2024 SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW 2AD+2CH…

Коментарите се исклучени на Lily Ann Boutique

Lily Ann Village 3*

Early Booking Discount понуда од Lily Ann Village 3*   ACROTEL LILY ANN VILLAGE 3* NIKITI                www.acrotel.gr                  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1/4 01/04/2024-14/06/2024 15/06/2024-19/07/2024 20/07/2024-24/08/2024 25/08/2024-14/09/2024 15/09/2024-05/10/2024…

Коментарите се исклучени на Lily Ann Village 3*

Koviou Holiday Village 3*

Early Booking Discount понуда од Koviou Holiday Village 3*     KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* NIKITI                            www.koviouholidayvillage.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 10 25.05-03.06 04.06-15.06 16.06-30.06 01.09-13.09 01.07-31.08 14.09-26.09…

Коментарите се исклучени на Koviou Holiday Village 3*

Porfi Beach 3+

Early Booking Discount понуда од Porfi Beach 3+   PORFI ***+ NIKITI                     www.porfi.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/1/4 30.04-02.06 23.09-13.10 03.06-23.06 13.09-22.09 24.06-14.07 26.08-12.09 15.07-25.08 Single Standard 56…

Коментарите се исклучени на Porfi Beach 3+

Potidea Palace 4+

Early Booking Discount понуда од Potidea Palace 4+   POTIDEA PALACE 4+ * NEA POTIDEA                                                                      www.potidea-palace.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО 2/1 29.04.24 24.05.24 25.05.24 03.06.24 04.06.24…

Коментарите се исклучени на Potidea Palace 4+

Pomegranate Wellness Spa 5*

Early Booking Discount понуда од Pomegranate Wellness Spa 5*   POMEGRANATE WELLNESS SPA 5* NEA POTIDEA                                             www.pomegranatespahotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/1/10 27.04.24 24.05.24 25.05.24 03.06.24…

Коментарите се исклучени на Pomegranate Wellness Spa 5*

Alexandros Palace 5*

Early Booking Discount понуда од Alexandros Palace 5*   ALEXANDROS PALACE***** OURANOUPOLIS            www.alexandros-hotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 2/1/10 26.04.24 16.05.24 17.05.24 30.05.24 31.05.24 27.06.24 28.06.24 21.07.24 22.07.24 22.08.24 23.08.24…

Коментарите се исклучени на Alexandros Palace 5*

Elani Bay 4*

Early Booking Discount понуда од Elani Bay 4*     ELANI BAY RESORT 4* ELANI (SIVIRI)                  www.elani-resort.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/15 11.09-30.09 01.06-23.06 24.06-13.07 25.08-10.09 14.07-24.08 Double Room for Single Use 64…

Коментарите се исклучени на Elani Bay 4*

Blue Carpet Luxury Suites

Early Booking Discount понуда од Blue Carpet Luxury Suites   BLUE CARPET LUXURY SUITES PEFKOHORI    www.bluecarpetsuites.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/1/4 25.04-17.05 18.05-31.05 29.09-28.10 01.06-14.06 15.09-28.09 15.06-05.07 25.08-04.09…

Коментарите се исклучени на Blue Carpet Luxury Suites