Grandotel 4* Hanioti

You are currently viewing Grandotel 4* Hanioti

Early Booking Discount понуда од Grandotel 4* Hanioti

 

GRANDOTEL ****HANIOTI                                                       www.grandotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

10/0/2/1

28.04-05.05

06.05-31.05

01.10-15.10

01.06-15.06

16.09-30.09

16.06-30.06

26.08-15.09

01.07-25.08

Apartment 2 pax

123

123

175

212

311

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

17.50

17.50

14

19

17.50

Junior Suite 2 pax

157

157

192

233

373

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

Single Room

76

76

111

146

216

Standard Room Front Sea View

54

54

72

91

129

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Side Sea view

49

49

67

82

123

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

20%

20%

20%

20%

20%

Standard Room

42

42

61

78

118

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

20%

20%

20%

20%

20%

Минимум престој

4

2

3

4

5

Опис: ресторан, 2 бара, базен, ТВ салон, паркинг,интернет,менувачница,фитнес,пинг понг

Соби: клима,САТ ТВ,телефон,фрижидер

Stayovertax 3 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 50% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023 40% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 35% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 30% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 20% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ