Lily Ann Boutique

You are currently viewing Lily Ann Boutique

Early Booking Discount понуда од Lily Ann Boutique

 

ACROTEL LILY BOUTIQUE                                 www.acrotel.gr                 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

2/1/4

11/05/2024-14/06/2024

15/06/2024-19/07/2024

20/07/2024-24/08/2024

25/08/2024-14/09/2024

15/09/2024-05/10/2024

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2AD+2CH

( 2-11.99,0-1.99 )

141

188

261

188

141

2AD+2CH

( 2-11.99,2-11.99 )

176

235

326

235

176

2AD+2CH ( 0-1.99,0-1.99 )

141

188

261

188

141

3AD+1CH

( 2-11.99 )

190

254

352

254

190

3AD+1CH

( 0-1.99 )

190

254

352

254

190

2AD+1CH ( 2-11.99 )

141

188

261

188

141

2AD+1CH ( 0-1.99 )

141

188

261

188

141

3AD

190

254

352

254

190

2AD

141

188

261

188

141

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2AD+2CH

( 2-11.99,0-1.99 )

154

211

267

211

154

2AD+2CH

( 2-11.99,2-11.99 )

193

263

334

263

193

2AD+2CH ( 0-1.99,0-1.99 )

154

211

267

211

154

3AD+1CH

( 2-11.99 )

208

284

361

285

208

3AD+1CH

( 0-1.99 )

208

284

361

285

208

2AD+1CH ( 2-11.99 )

154

211

267

211

154

2AD+1CH ( 0-1.99 )

154

211

267

211

154

3AD

208

284

361

285

208

2AD

154

211

267

211

154

Минимум престој

3

5

5

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден,се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.05 ДО 21.06.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.06 ДО 05.10.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.05 ДО 05.10.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ