Simeon 3*

You are currently viewing Simeon 3*

Early Booking Discount понуда од Simeon 3*

 

 

SIMEON *** METAMORFOSI www.hotel-simeon.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

10/1/2

26.04-20.05

01.10-26.10

21.05-10.06

21.09-30.09

11.06-25.06

11.09-20.09

26.06-10.07

01.09-10.09

11.07-31.08

Single Room

57

68

86

103

115

Standard Room

43

48

64

75

84

ECO Room

38

38

55

62

72

Comfort Room

47

53

73

85

96

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Comfort Room Pool View

51

58

80

93

106

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

Family Room 2 pax

125

150

220

251

278

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite 2 pax

159

184

245

296

319

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Simeon Suite Private Terrace 2pax

188

245

325

348

359

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

22

22

22

22

22

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. престој

1

3

3

3

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 50% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.04 ДО 20.05.2024 И ОД 01.10 ДО 26.10.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 21.05 ДО 10.06.2024 И ОД 21.09 ДО 30.09.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.06 ДО 20.09.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.04 ДО 20.05.2024 И ОД 01.10 ДО 26.10.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 21.05 ДО 10.06.2024 И ОД 21.09 ДО 30.09.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.06 ДО 20.09.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ