You are currently viewing

Early Booking Discount понуда од Lily Ann Village 3*

 

ACROTEL LILY ANN VILLAGE 3*                                www.acrotel.gr                 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

2/1/4

13.05.23
09.06.23

10.06.23
21.07.23

22.07.23
26.08.23

27.08.23
16.09.23

17.09.23
07.10.23

FAMILY ROOM

2 ADL

133

185

219

185

133

3 ADL

179

249

295

249

179

1 ADL + 1 CHD (2-11.99)

133

185

219

185

133

1 ADL + 2 CHD (2-11.99)

133

185

219

185

133

2 ADL + 1 CHD (2-11.99)

133

185

219

185

133

2 ADL + 2 CHD (2-11.99)

166

231

273

231

166

3 ADL + 1 CHD (2-11.99)

179

249

295

249

179

STANDARD ROOM

2 ADL

94

126

148

126

94

1 ADL

94

126

148

126

94

3 ADL

127

170

200

170

127

1 ADL + 1 CHD (2-11.99)

94

126

148

126

94

1 ADL + 2 CHD (2-11.99)

94

126

148

126

94

2 ADL + 1 CHD (2-11.99)

94

126

148

126

94

STANDARD SINGLE ROOM

1 ADL

74

101

138

101

74

SUPERIOR ROOM

2 ADL

111

152

179

152

111

1 ADL

111

152

179

152

111

3 ADL

150

205

242

205

150

1 ADL + 1 CHD (2-11.99)

111

152

179

152

111

1 ADL + 2 CHD (2-11.99)

111

152

179

152

111

2 ADL + 1 CHD (2-11.99)

111

152

179

152

111

2 ADL + 2 CHD (2-11.99)

139

190

224

190

139

3 ADL + 1 CHD (2-11.99)

150

205

242

205

150

Минимум престој

3

5

5

5

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден,се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.05 ДО 23.06.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.06 ДО 19.07.2023 И ОД 01.09 ДО 07.10.2023

ЗА РЕЗЕРВЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.05 ДО 19.07.2023 И ОД 01.09 ДО 07.10.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ