УЛ.ПЕЦЕ МАТИЧЕВСКИ БР.15, 7000 БИТОЛА  + 389 47 512 512  + 389 76 296 296       info@migtravel.mk

AquaSun Spa 3

You are currently viewing AquaSun Spa 3
You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂

Цени 02.01-22.12.2023

 

Цените се по соба на ден – ноќевање со појадок

сместување м2 капацитет во соба цена
1 возрасен+1 дете /4-11,99г/ 15 1+1 56,40
Двокреветна делукс-без балкон 15 2 66,70
Еднокреветна 15 1 53,40
1 возрасен+1 дете /4-11,99г/ 15 1+1 60,50
Двокреветна делукс-со балкон 15 2 76,90
Еднокреветна 15 1 61,60
1 возрасен+1 дете /4-11,99г/ 15 1+1 69,30
Студио супериор без балкон 2+0 / 2+1 / 2+2 / 3+1 40 2+2 / 3+1 87, 20
Студио супериор со балкон 2+0 / 2+1 / 2+2 / 3+1 40 2+2 / 3+1 95,00
Апартман делукс  4+0 / 4+1 / 4+2 / 5+0 / 60 5+0 / 4+2 154,00

Цените се во € се плаќа во денари 1€ = 62 денари

За сместување во деновите од викендот /петок – сабота/ минимум 2 ноќевања.
Сите горенаведени цени важат за сместување во периодот од 02.01.2023 до 22.12.2023 година, со исклучок на државните празници.

Цени на ДЕН за СОБА и вклучуваат:
Ноќевање појадок
Користење:
Базен 20х8 м. со топла минерална вода (30°С), со дел за хидромасажа
Детски базен
Финска дрвена сауна
Парна бања
Солена соба
Билкова сауна
Паркинг
Туристичка такса

Во цената НЕ Е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Масажа
Неспомнати услуги

Информации:
Прием на собата по 14:00 часот
Напуштање на собата до 12:00 часот
Рецепцијата работи од 08:00-20:00 а на гостите им се дава чип карта за влез и излез
Ресторанот не работи за време на ручек


Хотел

 

Семеен хотел, новоотворен Март 2021 година.
Хотелот има вкупно 20 соби, двокреветни, студио, апартман
СПА центар: базен 20х8 метри со топла минерална вода (30, област за хидромасажа, детски базен, финска дрвена сауна, парна бања, солена соба и билкова сауна, фитнес…..
Стилскиот и пријатен ресторан нуди квалитетна храна подготвена со домашни производи од регионот. Ресторанот има 40 места.

Сместување:

Двокреветна соба   (15м²)
Студио   (40-45м²)
Апартман   (60м²)

Во собите: кабловска телевизија, безжичен интернет, клима уред, биро, гардеробер, фрижидер, тоалет со туш, бањарка, крпи…

Поглед: Град или двор

 


Услови на хотелот и агенцијата


ВАЖИ ЗА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА И ЗА ГОСТИНОТ:
За валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% депозит уплатен при самото резервирање од страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.

Сместување во собите после 14;00 часот ( прв ден )
Напуштање на собите до 11;00 часот ( последен ден )

Сите лични податоци кои се внесуваат во системот за резервирање се користат само и единствено за потребите на резервацијата.

Сите посебни потреби од страна на хотелот се потврдуваат на лице место од страна на самиот хотел.
Ако таквите дополнителни потреби изискуваат дополнително плаќање истото го плаќа клинетот и треба да се направи на лице место за време на престојот во хотелот.

Категоријата на хотелите се определува според законодавните одредби на соодветната држава.
Информацијата за услугите и конфорот кои што секој хотел ги нуди се осигурани од самите хотели.

Агентот или гостинот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 дена пред пристигнувањето без пенали.
Агентот или гостинот има право да промени име на резервацијата 3 дена пред датата на престигнување без пенали. Промена на име помалку од 3 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот.
Промена или откажување на резервација за време на празници до 30 дена пред пристигнување е без пенали.
Промена или откажување на резервација за време на празници помалку од 30 дена пред пристигнување, агентот или гостинот плаќа 100% од целата резервација.
Хотелот прифака рекламации во рок од 48 часа.
За валидни рекламации ќе се сметаат оние кои се со документ потпишан од страна на гостинот и од овластените во хотелот.
Хотелот не прима домашни миленици

Агенцијата не сноси одговорност за загуба на облека, пари и документи оставени во собата на хотелот/објектот.

Агенцијата не сноси одговорност за штети настанати при неисполнување или нецелосно исполнување на услугата при појава на непретпоставена или виша сила која што не може да се предвиди или избегне од страна на агенцијата или нејзините суб агенти ако истите совесно ги извршиле своите должности.

Агенцијата не сноси одговорност за неточно потполнети обрзаци за резервација од страна на клиентот. Неправилното пополнување на името може да доведе пограничните служби да ви дозволат влез во соодветната земја и да ви се откаже престојот.

Агенцијата не сноси одговорност, не ги обештетува и не ги компензира туристите кои се откажале од користењето на услугата или на дел од неа.
Агенцијата не ги компензира туристите за трошоци направени надвор од платената услуга.

Агенцијата не сноси одговорност пред туристот за неиздавање на виза кога тоа се бара. При поднесување на редовни документи и неиздавање на виза на туристот платените суми не се враќаат. При неиздавање на виза поради поднесување на непотполни или неточни документи, предходни криминални дејствија на туристот во соодветната земја, незапазување на роковите за поднесување на документите, како и не пријавување на интервју во конзуларните служби каде тоа се бара, услугата се поништува и се задржуваат пенали

Агенцијата не сноси одговорност за дејствија на погранични и царински служби, авиокомпании, автобуски и железнички превоз и не ги обештетува туристите независно од тоа дали поради таквите дејствија туристите неискористиле дел од услугите или целата услуга.

При штети кои што се нанесуваат во хотелите конретниот извршител или извршители прифаќа/ат материјална одговорност за штетата на лице место кога тоа се бара од оштетениот. Агенцијата не прифаќа трошоци по тој основ и не е должна никакви компензации или обештетувања

Агенцијата не прифаќа трошоци поврзани со консумацијата за храна и пијалоци надвор од платената услуга и опишана во ваучерот издаден на клиентот.

Земја: Бугарија / Град:  Сандански / Валута: Лев (BGN) / Број на жители: 37000
 
Општи информации за Сандански 
Со право може да се каже дека денес градот Сандански стана еден вид “фабрика за здравје”. Климатскиот третман и балнео терапијата во долг период ги докажаа своите предности и го претворија градот во национален и меѓународен спа-центар.
Свети Врач е поранешното име на сегашен Сандански.
Се наоѓа на југозапад на Бугарија, и на само 40 км од Македонската граница. (Ново село) во долината на реката Струма од нејзината лева страна и е сместен во подножјето на Пирин планина, од нејзината западна страна. Низ него тече реката Санданска Бистрица,
Тука се наоѓаат над 80 минерални извори со температура од 33°С до 83°С со ниска минерализација и успешно се користат за третмани на најразлични болести.
Градот Сандански е познат како најголема топла населба во Бугарија, со просечна годишна температура 13.9ºС, со најниска во земјата просечна релативна влажност на воздухот – 66%, со најголема должина на сонце – 2506 часа, со најмалку магливи денови во текот на годината – просек 5.
Воздухот во Сандански има најниска содржина на алергени во цела Бугарија.
Не е случајна популарноста негова како една од најдобрите во Европа природни балнеолечилиште за хронични заболувања на белите дробови и горните дишни патишта – бронхијална астма, хроничен и астматичен бронхит, поленска треска, респираторна невроза и други.