MPM Merryan 3*

You are currently viewing MPM Merryan 3*

Специјална понуда од MPM Merryan 3*

 

MPM HOTEL MERRYAN 3* PAMPOROVO                       www.mpmhotels.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
29.12.2022

30.12.2022
06.01.2023

07.01.2023
13.01.2023

14.01.2023
10.02.2023

11.02.2023
18.02.2023

19.02.2023
13.04.2023

14.04.2023
18.04.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

97

105

168

105

97

105

97

105

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

136

147

235

147

136

147

136

147

SINGLE ROOM

78

87

140

87

78

87

78

87

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

87

94

151

94

87

94

87

94

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

79

88

141

88

79

88

79

88

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

88

95

152

95

88

95

88

95

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

106

113

170

113

106

113

106

113

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

98

106

169

106

98

106

98

106

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

116

124

187

124

116

124

116

124

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

125

131

196

131

125

131

125

131

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

175

184

274

184

175

184

175

184

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

225

237

352

237

225

237

225

237

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [3. ADL]

275

289

431

289

275

289

275

289

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

112

118

176

118

112

118

112

118

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

113

119

177

119

113

119

113

119

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

131

137

195

137

131

134

131

137

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

126

132

197

132

126

132

126

132

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

144

150

215

150

144

150

144

150

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

145

151

216

151

145

151

145

151

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

162

169

233

169

162

169

162

169

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

174

184

275

185

176

185

176

185

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

194

203

293

203

195

203

194

203

APT2 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

195

204

294

204

196

204

195

204

APT2 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

212

222

312

222

212

222

212

222

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 50%

Под 21 ден 100%

Под 7 дена 50%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 50%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 50%

No Show

2 ноќи

100%

100%

100%

2 ноќи

100%

2 ноќи

100%

Минимум престој

1

3

5

3

1

3

1

3

Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години

Цената вклучува: сауна, парна бања, џакузи, фитнес, ски гардероба, интернет, паркинг, кафе и чај во соба

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2022 15% ПОПУСТ

7=6,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022, 13.01 ДО 17.01.2023 И ОД 10.03 ДО 18.04.2023

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ