Tropical Hanioti 4*

First Minute понуда од Tropical Hanioti 4*   HOTEL TROPICAL**** HANIOTI                      www.hoteltropical.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 10 20.05-17.06 13.09-30.09 18.06-10.07 23.08-12.09 11.07-22.08 Deluxe Room Garden View 49 68 87 Трето лице…

Коментарите се исклучени на Tropical Hanioti 4*

Secret Paradise 4* Nea Kalikratia

Early Booking Discount понуда од Secret Paradise 4*   SECRET PARADISE HOTEL & SPA 4* NEA KALIKRATIA         www.mykoniatihotels.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/4 01.04.23 30.04.23        …

Коментарите се исклучени на Secret Paradise 4* Nea Kalikratia

Crystal Villas & Suites

Early Booking Discount понуда од Crystal Villas & Suites       CRYSTAL VILLAS &SUITES POLICHRONO                                           www.crystalresort.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/4 15.05-31.05 01.06-20.06 01.09-15.09 21.06-07.07 08.07-31.07 17.08-31.08 01.08-16.08…

Коментарите се исклучени на Crystal Villas & Suites

Kriopigi 4*

First Minute понуда од Kriopigi 4*   KRIOPIGI 4*                                                                www.hotelkriopigi.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН   28.04.23 28.04.23 29.04.23 18.05.23 19.05.23 01.06.23 02.06.23 15.06.23 16.06.23 29.06.23 30.06.23…

Коментарите се исклучени на Kriopigi 4*

Lagaria Hotel & Apartments 4*

Early Booking Discount понуда од Lagaria Hotel & Apartments 4*   LAGARIA HOTEL & APARTMENTS 4* AFITOS                                   www.lagariahotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2 28.04.23 14.05.23 15.05.23 01.06.23…

Коментарите се исклучени на Lagaria Hotel & Apartments 4*

Domes Noruz 5*

Early Booking Discount понуда од Domes Noruz 5*   DOMES NORUZ KASSANDRA 5* (ex. GRECOTEL MARGO BAY) HANIOTI                           www.domesresorts.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2 28.04.23 18.05.23 19.05.23 03.06.23 04.06.23…

Коментарите се исклучени на Domes Noruz 5*

Zoe 4*

Early Booking Discount понуда од Zoe 4*   ZOE 4* TRIPITI THASSOS www.dhotels.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА– НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/15 01.05-03.06 26.09-06.10 04.06-30.06 10.09-25.09 01.07-31.08 01.09-09.09 Double Deluxe Room…

Коментарите се исклучени на Zoe 4*

Natasa 3*

Регуларна понуда од Natasa 3*       NATASA HOTEL 3* THASSOS SKALA POTAMIAS www.hotel-natasa.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА– НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0 26.05-09.06 11.09-24.09 10.06-30.06 01.07-10.07 28.08-10.09 11.07-27.08 Double Standrad…

Коментарите се исклучени на Natasa 3*

Ilio Mare 5*

Early Booking Discount понуда од Ilio Mare 5*     HOTEL ILIO MARE ***** THASSOS                                www.iliomare.gr    ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 10/0/WH 27.04-30.04 25.09-10.10 01.05-11.06 12.06-09.07 28.08-10.09 10.07-27.08 11.09-24.09 Classic Room Garden View 87 99…

Коментарите се исклучени на Ilio Mare 5*

Kamari Beach 3*

Регуларна понуда од Kamari Beach 3*     KAMARI BEACH 3* POTOS THASSOS                        www.hotelkamari.hotelbrain.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 10/0/15   25.05-31.05 18.09-30.09 01.06-18.06 10.09-17.09 19.06-16.07 25.08-09.09 17.07-24.08 Comfort Room Garden View 2 pax…

Коментарите се исклучени на Kamari Beach 3*

Atrium Thassos 4*

Регуларна понуда од Atrium Thassos 4*       ATRIUM 4* THASSOS                                                                                     www.atriumthassos.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЧЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 10/0/4/15 20.05-31.05 01.10-10.10 01.06-30.06 16.09-30.09 01.07-22.07 25.08-15.09 23.07-24.08 Double Classic 47…

Коментарите се исклучени на Atrium Thassos 4*

Rachony Bay 3*

Early Booking Discount понуда од Rachony Bay 3*     RACHONI BAY HOTEL 3* SKALA RACHONI THASSOS www.rachoniresort.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/10/0 27.04.23 31.05.23 01.06.23 16.06.23 17.06.23 10.07.23 11.07.23 25.08.23 26.08.23 12.09.23…

Коментарите се исклучени на Rachony Bay 3*

Alea Hotel & Suites 4*

Early Booking Discount понуда од Alea Hotel & Suites 4*   ALEA HOTEL&SUITES 4* THASSOS                  www.aleahotel.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 15/2/10/0 10.05-25.05 01.10-12.10 26.05-08.06 24.09-30.09 09.06-22.06 17.09-23.09 23.06-06.07…

Коментарите се исклучени на Alea Hotel & Suites 4*

Ntinas Filoxenia Hotel & Spa 4*

Early Booking Discount понуда од Ntinas Filoxenia Hotel & Spa 4*       NTINAS FILOXENIA HOTEL-APARTMENTS GOLDEN BEACH THASSOS    www.nthinasfiloxenia.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 0/10 22.05-31.05 01.06-15.06 16.09-30.09 16.06-30.06…

Коментарите се исклучени на Ntinas Filoxenia Hotel & Spa 4*

Alexandra Beach Spa Resort 4*

Early Booking Discount понуда од Alexandra Beach Spa Resort 4*     ALEXANDRA BEACH&SPA 4* THASSOS     www.alexandrabeach.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 0/10/15 28.04-31.05 01.10-21.10 01.06-30.06   01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09…

Коментарите се исклучени на Alexandra Beach Spa Resort 4*

Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5*

Early Booking Discount понуда од Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5*   VATHI COVE LUXURY RESORT & SPA 5* THASS0S www.vathicove.gr                      ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК…

Коментарите се исклучени на Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5*

Royal Paradise Beach Resort 5*

First Minute понуда од Royal Paradise Beach Resort 5*   ROYAL PARADISE BEACH RESORT & SPA                   www.royalparadise.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/10 28.04.23 31.05.23 01.06.23 22.06.23…

Коментарите се исклучени на Royal Paradise Beach Resort 5*

Mitsis Galini Wellness Spa & Resort 5*

Early Booking Discount понуда од Mitsis Galini Wellness Spa & Resort 5*     MITSIS GALINI WELLNESS SPA & RESORT 5* KAMENA VOURLA    www.mitsishotel.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН…

Коментарите се исклучени на Mitsis Galini Wellness Spa & Resort 5*

Calilo 5*

Регуларна понуда од Calilo 5*   CALILO 5* IOS                                                       www.calilo.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/4 01.06.23 30.06.23 01.07.23 31.07.23 01.08.23 31.08.23 01.09.23 11.09.23 12.09.23 30.09.23 AFTERGLOW SUITE…

Коментарите се исклучени на Calilo 5*

Leda Village 4*

Early Booking Discount понуда од Leda Village 4*   LEDA VILLAGE RESORT 4* PELION ( CHORTO ) www.ledapelion.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 10/0 29.04-23.06 11.09-07.10 24.06-07.07 26.08-10.09 08.07-28.07 29.07-25.08 Studio 52…

Коментарите се исклучени на Leda Village 4*