Litohoro Olympus Resort & Spa 4*

You are currently viewing Litohoro Olympus Resort & Spa 4*

Early Booking Discount понуда од Litohoro Olympus Resort & Spa 4*

 

LITOHORO OLYMPUS RESORT VILLAS &SPA 4* LITOHORO                                 www.litohororesort.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

4

01.01-31.05

01.10-31.12

01.06-14.06

16.09-30.09

15.06-30.06

08.09-15.09

01.07-26.07

26.08-07.09

27.07-25.08

A Season

B Season

C Season

D Season

E Season

Classic Double Garden View 2 pax

2+2ch or 3 adl

95

106

140

179

202

Трето лице

22

22

28

28

28

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гартис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

Superior Double Olympus View 2 pax

2+2 ch or 3 adl

106

118

162

196

218

Трето лице

22

22

28

28

28

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гартис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

Double Deluxe Olympus View 2 pax

2+2ch or 4 adl

118

129

174

218

241

Трето лице

22

22

28

28

28

Четврто лице

22

22

28

28

28

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гартис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

Superior Suite Olympus View 2 pax

2+3 ch or 4 adl

134

146

224

269

269

Трето лице

22

22

28

28

28

Четврто лице

22

22

28

28

28

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гартис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

3 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

Executive Suite Olympus View 2 pax

2 adl

146

157

246

292

292

Executive Suite Sea View

2 pax

2+2 ch or 3 adl

157

168

269

314

314

Трето лице

22

22

28

28

28

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гартис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

V.I.P Villa 2 pax

2+2ch or 4 adl

168

202

291

358

392

Трето лице

22

22

28

28

28

Четврто лице

22

22

28

28

28

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гартис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

V.I,P Executiva Villa 2 pax

2+3 ch or 4 adl

213

269

370

426

470

Трето лице

22

22

28

28

28

Четврто лице

22

22

28

28

28

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гартис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

3 дете од 2-11.99 год.

17

17

22

22

22

Baby cot

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Комплет Пансион

17

17

22

22

22

Деца од 2-11.99 год.

11

11

17

17

17

Минимум престој

2

3

3

4

4

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

– D Season rates will be applied during Bank Holidays (1/1-6/1/2024, 16/3-18/3/2024, 3/5-6/5/2024 ,22/06-24/6, 27-30/10, 24-26/12, 30/12/2024-2/1/2025)

•        In case of cancellation 14 days prior to arrival no fee will be charged.

•        In case of cancellation 13-7 days 25% of the cost of the reservation is required as cancellation fees.

•        In case of cancellation within 7 days 50% of the cost of the reservation is required as cancellation fees.

•        In case of non show the total stay cost is required as cancellation fees.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2024 10% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 5% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРСТИГНУВАЊЕ