Sun Beach 3*

You are currently viewing Sun Beach 3*

Early Booking Discount понуда од Sun Beach 3*

 

SUN BEACH 3* PLATAMONA                        www.sbhplatamon.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

10/0

20.05-07.06

16.09-05.10

08.06-15.06

09.09-15.09

16.06-15.07

16.07-30.08

31.08-08.09

Standard Room

40

51

67

76

64

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room up to 4 pax

40

51

67

76

64

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-1.99 год.

30%

30%

30%

30%

30%

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

Standard Room Bunk Bed

114

149

186

210

179

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room

152

190

216

245

193

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite

169

208

233

262

210

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

3

3

4

5

4

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:ресторан,бар, бар на базен, отворен базен, базен за деца

Соби: телефон,клима,фрижидер, ТВ,сеф,балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 5-8 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 1-4 days before check-in 50% of total amount

Non show 70% of total amount

Early departure 100% of total amount

Baby cot for infant charge per day 5eur per day (payable at the reception)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 20.05 ДО 07.06.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2024 23% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.06 ДО 15.06.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2024 20% ПОПУСТ ЗА ОПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.06 ДО 15.07.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2024 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.07 ДО 30.08.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2024 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 31.08 ДО 15.09.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2024 23% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.09 ДО 05.10.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ