Oniro Boutique Hotel 5*

You are currently viewing Oniro Boutique Hotel 5*

Early Booking Discount понуда од Oniro Boutique Hotel 5*

 

 

ONIRO BOUTIQUE HOTEL 5* TORONI                        www.oniro-toroni.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0/10

27.04-07.05

08.05-31.05

01.06-16.06

19.09-30.09

17.06-05.07

06.07-04.09

05.09-18.09

Double Superior Economy

82

72

93

110

140

104

Трето лице

41

41

41

41

41

41

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Executive Sea View

98

87

110

129

162

127

Трето лице

41

41

41

41

41

41

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Executive Pool View

98

87

110

130

162

127

Трето лице

41

41

41

41

41

41

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Deluxe Duplex Sea View up to 4 pax

132

114

149

173

201

166

Трето лице

41

41

41

41

41

41

Четврто лице

41

41

41

41

41

41

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Deluxe Duplex Pool View Up to 4 pax

132

114

149

173

201

166

Трето лице

41

41

41

41

41

41

Четврто лице

41

41

41

41

41

41

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Sute Executive Sea View

150

133

167

208

254

194

Трето лице

41

41

41

41

41

41

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

2

2

3

4

5

5

Stayover tax 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Tariff Notes

1. Cancellation policy:

15-9 days before the arrival 80%

8-1 days before the arrival 100%

Non-show or early departure, 100%

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 15% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ