Miraggio Thermal Spa Resort 5*

You are currently viewing Miraggio Thermal Spa Resort 5*

Хотел Miraggio Thermal Spa Resort 5* е сосема нов луксузен комплекс кој се наоѓа во близина на плажата Паљури една од најубавите плажи на првиот крак . Во близина се наоѓа градот Пефкохори кој изобилува со голем број на ресторани и продавници.

Во склоп на хотелот има 300 луксузни апартмани и соби, термално лекувалиште со 7 модерни третман соби, термална вода , базени со хидромасажа, како и искусни и квалификувани терапевти, со најдобрите велнес програми за индивидуалните потреби на секој гостин , десет космополитски ресторани и барови, марина со капацитет за околу 81 брод , посебен оддел за деца ( Kids planet ) во кој се организираат различни активности за забава и дружење и модерна конференциска сала со капацитет до 450 луѓе.

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

-35% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2019, ЗА ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ ОД 27.04-02.07.2020 И 07.09-25.10.2020

-30% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2019, ЗА ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ ОД 03.17-06.09.2020

 

Miraggio Thermal Spa Resort 5* Kanistro
Капацитет 27.04.20-07.05.20 08.05.20-11.06.20 12.06.20-02.07.20 03.07.20-17.07.20 18.07.20-23.08.20 24.08.20-06.09.20 07.09.20-20.09.20 21.09.20-11.10.20 12.10.20-25.10.20
ДВОКРЕВЕТНА СОБА ПОГЛЕД ГРАДИНА / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН / ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 200.2 235.4 277.2 332.2 400.4 332.2 277.2 235.4 200.2
2Возр+1Дете(0-1) 200.2 235.4 277.2 332.2 400.4 332.2 277.2 235.4 200.2
2Возр+1дете(2-11) 216.7 251.9 293.7 348.7 416.9 348.7 293.7 251.9 216.7
ЈУНИОР СВИТ ПОГЛЕД ГРАДИНА / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН / ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 248.6 294.8 352 424.6 517 424.6 352 294.8 248.6
3 Возрасни лица 327.8 385 456.5 547.8 663.3 547.8 456.5 385 327.8
3Возр+1дете(0-1) 327.8 385 456.5 547.8 663.3 547.8 456.5 385 327.8
3Возр+1дете(2-11) 344.3 401.5 473 564.3 679.8 564.3 473 401.5 344.3
2Возр+1Дете(0-1) 248.6 294.8 352 424.6 517 424.6 352 294.8 248.6
2Возр+1дете(2-11) 265.1 311.3 368.5 441.1 533.5 441.1 368.5 311.3 265.1
2Возр+2деца(0-1) 248.6 294.8 352 424.6 517 424.6 352 294.8 248.6
2Возр+2деца(0-1)(2-11) 265.1 311.3 368.5 441.1 533.5 441.1 368.5 311.3 265.1
2Возр+2деца(2-11) 281.6 327.8 385 457.6 550 457.6 385 327.8 281.6
ЈУНИОР СВИТ ПОГЛЕД МОРЕ / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН / ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 275 325.6 396 477.4 583 477.4 396 325.6 275
3 Возрасни лица 360.8 423.5 511.5 613.8 745.8 613.8 511.5 423.5 360.8
3Возр+1дете(0-1) 360.8 423.5 511.5 613.8 745.8 613.8 511.5 423.5 360.8
3Возр+1дете(2-11) 377.3 440 528 630.3 762.3 630.3 528 440 377.3
2Возр+1Дете(0-1) 275 325.6 396 477.4 583 477.4 396 325.6 275
2Возр+1дете(2-11) 291.5 342.1 412.5 493.9 599.5 493.9 412.5 342.1 291.5
2Возр+2деца(0-1) 275 325.6 396 477.4 583 477.4 396 325.6 275
2Возр+2деца(0-1)(2-11) 291.5 342.1 412.5 493.9 599.5 493.9 412.5 342.1 291.5
2Возр+2деца(2-11) 308 358.6 429 510.4 616 510.4 429 358.6 308
ЈУНИОР СВИТ СТРАНИЧЕН ПОГЛЕД МОРЕ / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН / ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 261.8 312.4 371.8 451 552.2 451 371.8 312.4 261.8
3 Возрасни лица 344.3 407 481.8 580.8 707.3 580.8 481.8 407 344.3
3Возр+1дете(0-1) 344.3 407 481.8 580.8 707.3 580.8 481.8 407 344.3
3Возр+1дете(2-11) 360.8 423.5 498.3 597.3 723.8 597.3 498.3 423.5 360.8
2Возр+1Дете(0-1) 261.8 312.4 371.8 451 552.2 451 371.8 312.4 261.8
2Возр+1дете(2-11) 278.3 328.9 388.3 467.5 568.7 467.5 388.3 328.9 278.3
2Возр+2деца(0-1) 261.8 312.4 371.8 451 552.2 451 371.8 312.4 261.8
2Возр+2деца(0-1)(2-11) 278.3 328.9 388.3 467.5 568.7 467.5 388.3 328.9 278.3
2Возр+2деца(2-11) 294.8 345.4 404.8 484 585.2 484 404.8 345.4 294.8
ФАМИЛИ ЈУНИОР СВИТ / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН / ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 423.5 503.8 610.5 734.8 951.5 734.8 610.5 503.8 423.5
3 Возрасни лица 423.5 503.8 610.5 734.8 951.5 734.8 610.5 503.8 423.5
3Возр+1дете(0-1) 440 520.3 627 751.3 968 751.3 627 520.3 440
3Возр+1дете(2-11) 325.6 389.4 475.2 574.2 748 574.2 475.2 389.4 325.6
2Возр+1Дете(0-1) 342.1 405.9 491.7 590.7 764.5 590.7 491.7 405.9 342.1
2Возр+1дете(2-11) 521.4 617.1 745.8 894.3 1155 894.3 745.8 617.1 521.4
2Возр+2деца(0-1) 325.6 389.4 475.2 574.2 748 574.2 475.2 389.4 325.6
2Возр+2деца(0-1)(2-11) 342.1 405.9 491.7 590.7 764.5 590.7 491.7 405.9 342.1
2Возр+2деца(2-11) 358.6 422.4 508.2 607.2 781 607.2 508.2 422.4 358.6
Минимум престој 3 4 4 5 6 5 4 4 3

 

Хотелот има опција за сместување на база Ноќевање со појадок или Полн пансион, за цени и други типови а соби консултирајте се со нашите агенти.

Во цената прикажана погоре, е прикажана на база Полупансион ( појадок и вечера)

 

Политика на отказ:

-од 21 -11 ден пред пристигнување – 25% пенали

-од 10-5 ден пред пристигнување – 50% пенали

-од 4-1 ден пред пристигнување – 70% пенали

-на денот на пристигање или не појавување во хотел – 100% пенали