Makednos 3*

You are currently viewing Makednos 3*

 

 

 

MAKEDNOS 3* NIKITI                                                    www.hotelmakednos.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

10

25.05-03.06

04.06-15.06

16.06-05.07

26.08-10.09

06.07-25.08

11.09-26.09

Standard Room Side Sea View

34

51

67

85

51

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room Ground Floor

39

57

69

94

57

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room Front Sea View

37

54

69

87

54

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Family Apartment

39

59

72

97

59

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Мин. Престој

1

3

3

3

1

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 70% of total amount

Non show        100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.01.2024 10% ПОПУСТ