Simantro Resort 5*

You are currently viewing Simantro Resort 5*

First Minute понуда од Simantro Resort 5*

 

SIMANTRO BEACH HOTEL 5* SANI                                  www.simantrobeach.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4/15

30.04-17.05

06.10-19.10

18.05-07.06

22.09-05.10

08.06-21.06

08.09-21.09

22.06-12.07

25.08-07.09

13.07-24.08

Standard Double Room

45

61

77

94

110

Cozy Room

50

66

83

100

118

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Comfort Room

52

70

88

105

123

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Classic Room

61

81

103

123

144

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room with bunk beds

65

87

110

132

155

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Double Room

63

85

107

127

150

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Two Bedroom Family Suite

122

162

205

244

288

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Полупансион

22

22

22

22

22

Деца од 2-11.99 г.

14

14

14

14

14

Мин. Престој

3

3

3

4

4

Stayover tax 10 EUR пособа на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 8-14 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 7-1 days before check-in 60% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 30% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.10.2024 ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.04 ДО 30.06.2024 И ОД 09.09 ДО 19.10.2024

ПОПУСТИТЕ СЕ ПРЕСМЕТУВАА И НА ДОПЛАТАТА ЗА ПОЛУПАНСИОН

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ