Тирана-2 ноќи Нова Година

1 ден (31.12.2020) Четврток: Македонија – Тирана Состанок на групата на паркингот на спортска сала Битола во 06:00 ч наутро. Поаѓање за Тирана во 06:15 ч од Битола, попатнo Охрид , Струга (се застанува доколку има патници), се продолжува…

Коментарите се исклучени на Тирана-2 ноќи Нова Година
Важна информација за сите патници што ќе патуваат во Турција!
A worker in protective suit disinfects Sultanahmet square in response to the spread of coronavirus disease (COVID-19) in Istanbul,Turkey March 21, 2020. Byzantine-era monument of Hagia Sophia is seen in the background. REUTERS/Kemal Aslan

Важна информација за сите патници што ќе патуваат во Турција!

Важна информација за сите патници што ќе патуваат во Турција! 🇹🇷 На 17 ноември, 2020 турското Министерство за внатрешни работи издаде известување до јавноста во врска со новите ограничувања za…

Коментарите се исклучени на Важна информација за сите патници што ќе патуваат во Турција!

БЕЛГРАД

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО 1 ДЕН (30.12.’20 – среда) : БИТОЛА – БЕЛГРАД Состанок на Градската Автобуска Станица во 22.30. Поаѓање за Србија во 23.00 Ноќно патување, со кратки попатни одмори. Патот води…

Коментарите се исклучени на БЕЛГРАД

ИСТАНБУЛ – НОВА ГОДИНА 2 НОЌЕВАЊА

Истанбул Нова година (2ноќевања) После непредвидливите случувања во 2020-та година, вистинско време е да ја испратиме, а со надеж и насмевка да ја дочекаме 2021-та година. Каде ако не во…

Коментарите се исклучени на ИСТАНБУЛ – НОВА ГОДИНА 2 НОЌЕВАЊА

ИСТАНБУЛ НОВА ГОДИНА 3 НОЌЕВАЊА

Истанбул Нова година (3 ноќевања)   После непредвидливите случувања во 2020-та година, вистинско време е да ја испратиме, а со надеж и насмевка да ја дочекаме 2021-та година. Каде ако…

Коментарите се исклучени на ИСТАНБУЛ НОВА ГОДИНА 3 НОЌЕВАЊА